Friday, June 22, 2012

"Me! Hijabista".

Hi.. Assalammmualaikum :) 



I know I am not a perfect enough.. 
But I'm tried to be.. Never mind as long as I just be myself..

Thanks Ya Allah.. 

Now, I start to wearing 'Tudung'.. 
Alhamdullilah.. 

Tapi baru keluar-keluar I start pakai.. Kalau kerja belum lagi.. 
Memandangkan kat office I nie tak boleh pakai tudung..

Tape.. Slow-slow.. 

Kata orang, nak berubah kena ambil masa.. 
Lagi pon I nak berubah dengan hati yang ikhlas.. Bukan untuk fashion semata-mata..

Tapi, I tau orang-orang kat luar sana mesti ade yang mengata I.. 
For me, orang nak cakap apa cakap lah.. I tak kisah.. Mulut orang memang susah kita nak tutup..

Betul tak?

At least, ada jugak perubahan yang I lakukan.. Walaupun kita tak berubah sepenuhnya.. 


Kawan-kawan doakan perubahan saya ye :) 

Thank you.. Loveyaa -,-"


Lots of Love
Fia Aznam Roses  

Monday, June 11, 2012

"Family's Day 2012"


Hi.. Assalammualaikum :)


Just wanted to share a picture of my families for my dad's side.. 



This picture was taken at Janda Baik, Pahang..
Family's Day on the 09.06.2012 - 10.06.2012


Sekian.. Kbai :)


Lots of Love
Fia Aznam Roses

Ya Allah, 

Stress nya aku!! 


Friday, June 01, 2012

"Fabulous Friday #2 - E-Day (Just Me)"


Hi.. Assalammualaikum :)


Since my E-day was well underway, Syukur Alhamdulillah..

Actually, I just wanted to share a few pics on my engagement day on the 26.05.2012. 
Nothing to say.. I'm just happy and grateful..

So these a pictures of me.. Just me :) 







Lots of Love
Fia Aznam Roses