Thursday, December 30, 2010

"Girlfriends Saya".

Hye semua, Salam 1Malaysia ":) Dengan happynya. Yela sebab Malaysia menangkan
AFF Piala Suzuki 2010. Heeee.!

OK guys, entry kali neh?? Cuba teka...................... Hahaha. Da tentu-tentu la you'll tau, kan ke TITLE yang nampak dulu. Huhuhuh. *Ahh bergurau pulak*. Ececehh. Bukan apa, saja nak mengeratkan silatuhrrahim antara blogger.!! ~sambil kenyit-kenyit mata~.
Dah jangan nak buat lawak lagi, nak bagi cerita neh about myGF, Ehhh. Bukan lesbo okay, Tau tak apa makne GIRLFRIEND?? Kan ke maksud Girlfriend tuh KAWAN PEREMPUAN.!! Hye you'll neh, suka pikir lain tau. *tak suka, tak suka*.!! Heehehe. Dahh jangan melalut.

Nak cerita neh, about myGirl.


OK, meet mygirls, Nama dia, Siti Mariam Abdullah. But i called her Merry je. Heee.!! Nama glamour kot. Same age, same school, same class :) Semua pun sama la. I kenal dia since we'll kecik lagi sebenarnya. Dia da berpunya okay. So you'll jangan nak ngorat. Nanti i babap kang. Hhuuhuhuh.!! Selalu lepak-lepak dengan dia after balik kerja. Dulu kerja 1 tempat, but now da tak da. Heee. rumah pun dekat-dekat je dengan dia. Kami selalu berborak pasal itu dan ini. Hheheeh. Banyak rahsia i dengan die neh. :) *Soooooooooo, you'll jangan nak korek rahsia i dari dia okay, Watch out.!! Hahaha. 'dengan poyonya'.



OK, this person adalah kakak saya :) But bukan kakak kandung lah, kakak sedara je. Nama dia Shafikah Rusli, or Sha. Memang sangat rapat dengan dia neh. Time kecik-kecik selalu main sama, mandi sama. Hhaahha :) Sekarang neh, jarang jumpa die. Dulu dia duduk dengan saya, but now da ta da. Ermmmm. Agak rindu dengan dia. Selalu jumpa di Pavilion. Hhaaha. Kalau nak tengok wayang free, just sms her.!! Bcoz her BF kerja kat GSC Pavilion. Hahahha.!! Soooo, saving la kan, tak payah nak beli tiket. Hhehehe :) i love you sista.!!



OK, ini pula adalah HOT MAMA :) Heee. Anak da 2 you'll, tapi cuba tengok? Cantik, Gorgeous, Awesome lagi. Her name Nabila Sharul and I called her K.Ila sebab i muda lagi dari dia. Hehehe :) Anak-anak dia sangat la comell. Geram dengan anak-anak dia 'Noah & Zaara'. Dulu we'll 1 office but now tak lagi. But we'll selalu keep it touch each other, berFB, calling-calling. Kami suka berGOSSIP :) Pasti ada je benda yang nak diceritakan. Hari tuh jumpa dia, tengok wayang, lepak-lepak. Then balik ayah dia amek 'Thanks uncle Sharul'. Nanti jumpa lagi ye kak. I miss youuu. :)

OK la you'll. Sebenarnya ramai lagi mygirl yang i nak cerita kat you'll but next time yaaa.!!
See yaa.!! mmuahhxx. XOXOX

~bersambung~


Yang ikhlas lagi teruja :)
Fia Aznam Roses. 

"Countdown to 2011"

Hye. Salam. :)

Da baca title diatas? "Countdown to 2011".

Ok, Bukan apa. lagi 2hari saja kita nak masuk tahun baru, 2011. So banyak benda la yang akan berubah. Heee. Salah satunya adalah umur? Ermmm. Maka, masuk tahun depan umurku sudah meningkat. Eeee.!! Macam tak puas nak hidup muda. Huhuhu :) Kalau boleh nak sentiasa muda je. Hehehe *melampau la tuh kan*.!!

Nak cerita sikit neh, tahun 2010 adalah tahun yang banyak kenangan manis, pahit, masam semua ada. HAHAH.!! Bukan apalah. You'll mesti nak tahukan pe benda yang manis, pahit, masam and etc.. Hehehe :) OK la nak cerita neh *sambil pikir ayat macam mane nak start*..

Hurmmm.!!

OK, i cerita benda yang pahit-pahit and masam-masam dulu. Huhuh :) ~,~
Tapi i cerita yang mane i ingt la ye.
  • Time kerja kat SRL, kantoi MC dengan Admin Manager, so apalagi kena panggil la dengan Dato'. Huhuh. "Kecut gak arh perut kena masuk bilik Dato'. Tapi i? Heee. Tetap maintain and buat muka cute ala-ala Sizuka. Hahaha. Then kena ceramah la dengan Dato', Lama jugak la kena ceramah.
  • Ermmm. Ada orang dengki dengan mylife. Ada je orang nk mengata-ngata about me. Tak kira dimana jua. Hhahaha.!! *Maybe sebab saya hot tak pun maybe sebab saya gorgeous*, macam shiall je kan.
  • Bila plan nak pergi bercuti mesti je tak jadi. Ada je alasan-alasan yang tak munasabah. Ermmm. Ntah bila la dapat pergi bercuti bersama kawan-kawan neh??
  • Asyik bergaduh-gaduh dengan myBF, ntah bila la nak baik-baik macam dulu-dulu. Huhuh. Ala, macam time baru couple dulu. Hhehehe :)
  • Bila nak sesuatu benda. mesti time tade duit. Huh.! Tension betul. Bila ada duit tanak pulak nak macam-macam. Hehehhe :)
  • Berhenti dari SRL, ishh.ishh.ishh :( Konon sedih la neh. Hehhe. Bukan apa, kerja kat SRL best, cumaaaaaaa............................... ADALAH RAHSIA. Hahhaha.!!
  • Nak amek lesen, till now tak pergi amek. Ntah bila la dapat lesen memandu sendiri. Bila nak pergi amek je, ada je yang tak kena.  
  • Benda yang memalukan, Eeeeeeee. Segannya nak bagi tau. Huhuh. OK la, pernah sekali time balik kerja, kat LRT, *paham-paham jela if kat LRT time balik kerja orangnya macam mane? Ramai gila. Heeee.!! Nak tahu tak, skirt i tersangkut kat pintu yang tolak nak masuk kt LRT tuh *tatau nak panggil benda tuh apa*. Eeeeeeeeeeeeeeeee. Malu gila. Sejak tuh, da jarang pakai skirt. Heheheh :) 
Ermmmmm. apalagi benda@perkara yang memalukan, pahit-pahit, masam-masam :) Da tak ingat la. Nanti kalau ingt bagi tau lagi OK.!!

Now, nak cerita perkara yang Manis-manis pulak. Heeee ~,~
  • Heee, dapat kerja baru, Oil&Gas. Ok la. Gaji pun sedap.!! Huhuh. Bos pun baik. 
  • Bos celebrate birthday kat office, even baru kerja :) Heee. Thanks.!! 
  • Apa yang i nak semuanya dapat, cth - Canon Camera Canon, Handbag, Kasut, Handfone baru. Huhuhu. Banyak la. 
  • Blahhhh dari SRL. HAHAHHA.!! 
  • Ada Shahmail's Family Day. Jumpa sedara-mara. Sangat seronok. Hope akan ada lagi la Family Day.
  • Family Trip to JB, PD, and etc.
  • 31/12/2010 - 02/12/2010, lepak Melaka. Celebrate Newyear kat sane. Heeee :)
Hurmmmmmmmmmmmm.!!! 
Lupa sudahhh. Hhahaha. *Kepala pening neh*... 




"Selamat Datang 2011", Moga tahun neh, akan banyak benda yang baik-baik. Amin. :)

"Congrats Malaysia".

Salam,

OK, disini ingin mengucapkan setinggi-tinggi TAHNIAH kepada pemain Malaysia yang telah menang AFF Piala Suzuki 2010. Ouuch, i sangat bangga, happy, sampai nak menangis la. Hahaha ":) *poyo*. Bukan apa selama penantian 14 tahun, daannn akhirnya Malaysia menang buat kali pertama menerusi agregat 4-2.

I sangat bangga dengan penjaga gol Malaysia 'Khairul Fahmi Che Mat'. Anda memang penjaga gol TERBAIK Malaysia ":) and I THINK I'M IN LOVE WITH YOU ":) Auwww.! Walaupun pada awal perlawanan i ternampak 'pancaran laser' dekat muka you, tapi you tetap maintain. Tak macam penjaga gol Indonesia 'Markus Harison' yang kecoh gila bila terkena pancaran laser. HUH.

Dan tahniah juga kepada 'Safee Sali' yang telah menjaringkan gol pada minit 53, tapi sedikit sedih kerana tiada siapa yang bersorak untuk die :( Heeee. Yela, main kat Indonesiakan. Tahniah juga sebab you adalah penjaring gol terbanyak, dan telah memenangi kasut emas :)
Tahniah Safee Sali.

Bagi i la kan, patutnya pemain terbaik malam tuh adalah Khairul Fahmi Che Mat, sebab die seorang penjaga gol yang cekap, cepat, dan mempunyai mental yang kuat, walaupun pemain Indonesia mendapat sepakan penalti. Bukannya Firman Utina yang mendapat gelaran pemain terbaik malam tuh.!! Huh. *Tak suka, tak suka*. Hhahaha.!!

Dengan kejayaan Malaysia muncul juara Piala Suzuki 2010, Datuk Seri Najib Tun Razak telah mengumumkan pada 31/12/2010 adalah cuti umum. Heee. Sukanya saya. Yeayyy.!!!! ESOK CUTI..

 Juara AFF Piala Suzuki 2010, MALAYSIA ":)

Khairul Fahmi Che Mat, I LOVE YOU ":)
Anda adalah penjaga gol terbaik.!!

Safee Sali, penjaring gol terbanyak dan pemenang KASUT EMAS ":)


dan gambar yang paling memBANGGAkan adalah;

Bukti pemain MU, Rio Ferdinand mengucapkan Tahniah kepada pemain Malaysia :)


p/s : TAHNIAH MALAYSIA, Tahniah Raja Gopal, kerana telah mendidik pemain-pemain muda *Skuad bawah 23 tahun*. "Sampai Rio Ferdinand, ala pemain MU tuh, puji pemain Malaysia kat laman Twitter dia" BANGGA Ouhh. :) 

Saya bangga jadi anak Malaysia. 100% anak Malaysia. HAHAH.!! 
WE ARE THE CHAMPION ":) *sambil nyanyi-nyanyi dan joget-joget*.. Huhuh..

Wednesday, December 29, 2010

It's Me ":)

Hye. Salam :]

OK entry kali neh? Ermmm.!! Da bacakan title di atas? "IT'S ME".!! Bukan apa cuma nak cerita about myself dengan lebih mendalam lagi. Ceewahhh.!! Huhuhu :) Mesti you'll nak tahukan? *Masalahnya ada ke orang nk tahu*. Hahhaa.!! Tapi tape i nak cerita jugak. Heeee ":)

OK la firstly yang i nak bagi tau you'll about myself adalahhhh................................................

  • Fatin Iryani Azni Bte Aznam (dlm I/C la. Hhahahah) *no I/C you'll nk tahu jugak tak??
  • FIA AZNAM *Nama glamour tapi tak glamour mane pun*
  • Pe kena Fatin and Fia? Ermmm. Mesti nak tau kan? Ok la, Fia tuh adalah nama i jugak Fatin Iryani Azni. Soooo, jadi la FIA. Heheheh :)
  • Born in 1989 ":) so that's mean now i'm 21yrs and will gonna 22yrs next year ":)
  • My birthday on 14th of November.
  • Anak sulung dalam family, ada 3 lagi adik-beradik.
  • Sudah bekerja "siap bagi tau tak tahan"..!!
  • Sangat suka dengan cerita-cerita hantu *walaupun kenyataannya i neh penakut*.!! Huhuh. Tapi still nak tgk jugak.  
  • Sangat suka dengan handbag + kasut.!! *Sampai kena marah la dengan mymom coz asek beli je*
  • Suka dengar laju RNB but sometimes if mood jiwang datang, suka dengar lagu yang mendayu-dayu, *makan dalam la kononnya*. Heeee.!
  • Suka tengok perempuan cantik-cantik *bukan lesbo okay. just suka tengok je*.!!
  • Suka tengok lelaki-lekaki hensem. Auww.!!
  • Sangat suka dengan footballer. Aduuuhh. Tangkap cintan ouhh dengan footballer ":) *tapi bukan bermakna i gatal*.!
  • Suka makan yang pedas-pedas, even masak kari pun nak kena pedas. Hhahaha.
  • Sangat suka berFACEBOOK ":) Itu da semestinya la kan.
  • love purple, black, red and apple green ":)
  • i'm taken ":) *Sorry guys*. Hhahahaha..
  • Suka dengan orang yang pandai mengambil hati :)
  • Handfone adalah nyawa yang kedua, if tade handfone rasa macam tak boleh nak hidup je. Hhahaha :)
  • Masih tiada lesen memandu :) *sungguh memalukan*.!! so what??
  • Ermmmm............. apa lagi ekk? Lupa sudah. Hhahaa. OK la, maybe sampai sini jela. If ada lagi akan diceritakan. Daaaaa.!!

 It's Me lorh ":)

Tak berapa nak hooot la. Hahahaha ":)
Ada aku kesah?

Yang ikhlas lagi jujur,
Fia Aznam Roses.

"Wish you luck Malaysia Team".!! 29/12/2010..

Hallo, Salam ":)


Ermmm. OK la, bukan apa, entry kali neh i nak cerita bout Malaysia yang akan berlawan dengan Indonesia untuk merebut AFF Piala Suzuki 2010. Heeee ":)
"Harimau Malaya vs Garuda Indonesia"!!


OK, on the 26/12/2010 adalah perlawanan untuk saingan pertama di Stadium Bukit Jalil, KL. Dan Malaysia menang 3-0 keatas Indonesia. Well done Malaysia ":)
But...... today 29/12/2010 adalah game untuk saingan kedua antara Malaysia vs Indonesia and perlawanan tersebut akan diadakan di Stadium Gelora Bung Karno, Indonesia.!! Ermmmm. Perlawanan yang amat menakutkan, yela main kat Indonesiakan, so paham-paham jela. Mesti ada je yang tak kena nanti.!!
Tapi i tahu pemain Malaysia memang kental dan bersemangat tinggi, Dan yang paling penting mental perlu kuat. OK guys?


OK, now benda yang paling menakutkan adalah 'pancaran laser'. Hurmmm, ala yang penjaga gol Indonesia kecoh-kecoh tuh, kononnya kena pancaran laser la, apa la. HUH. Alasan tuh semua. Hhaahha :) Tapi setahu i la kan, bukan ke pancaran laser tuh bermula kat Indonesia dulu??? Penyokong diaorang yang pancarkan laser kat pemain Malaysia dulu.!! So now, diaorang pulak yang kena. Hallo, so nak salahkan Malaysia ke? Huhh. "Lu pikir la sendiri" *copy kat artikel paper Metro*.!!! Hhahahah..


OK, hope pemain Malaysia akan bermain and berjuang habis-habisan untuk merebut dan membawa pulang Piala Suzuki 2010.


"Sokonglah Malaysia, kalau bukan anda, siapa lagi".??
MALAYSIA BOLEH.!!

p/s : Penjaga gol Malaysia 'Khairul Fahmi' mata anda sangat sexy.! Auuww. Huhuhu :)


*Maju la sukan untuk Negara*






Tuesday, December 28, 2010

"Kaki Sibuk".!!

Hye Salam.


Ermmm. macam mane nak start ekk? OK la. Entry kali neh i nak cerita sikit dengan you'll about "Seorang yang Kaki Sibuk dengan Hal Rumah Tangga Orang".!! Hahaha. Walaupun i belum kahwin. Tapi die tetap nak sibuk pasal diri aku and myfamily. Tatau la pe yang die dengki sangat. HUH.!! Orang macam neh susah nak tengok orang bahagia. DENGKI kot.


Hurmmm. Cerita die macam neh, adalah seorang MAKCIK TUA, senang citer, die neh jiran i. Sebelah rumah Farah Hasnita. I PUN TAK PAHAM DENGAN DIA TUH. Suka gila nak sibuk-sibuk dengan life orang. Tak boleh tengok orang lebih agaknya. Kalau you'll nak tahu die tuh SUKA MENGEDAP.~,~
If i balik kerja ke or lepak-lepak dengan dengan myfriends dekat depan rumah, mula la nk SIBUK and NGEDAP-NGEDAP i. Macam i neh perompak pulak. TENSION SIOT dengan orang macam neh. 


OK la. then ada 1 story yang i baru dapat tahu, die tuh cerita about me dekat diaorang punya family berbagai. Sampai hal i pun diaorang nk cerita kat sedara-mara. WTH man???
Jealous sangat ke dengan i? Dia cerita about me yang i neh suka pakai seksis-seksis la, suka balik malam-malam la, pe la. WTF nak sibuk hal orang? Heyy, Pikir sikit la, yang you tuh ada anak dara, ada cucu-cucu. Jangan nak sibuk-sibuk jaga tepi spender i.!!!! Sampai i nak kawan dengan siapa pun die nak sibuk. HUH. Ada ke patut die cerita about me keluar dengan ramai laki la, pe la. ADUHHH. Perangai memang macam bongekk.!! Then die boleh cerita pulak kat myBF yang i neh ramai laki. WEHH, KAU SIAPA SAMPAI NAK CAKAP MACAM TUH??


Ke you jealous sebab i neh ramai kawan then you ? Tade siapa pun nak. Wakakaka.!! Pelik sungguh dengan orang tua tuh. Yang peliknya, tak suka keluar rumah pun boleh tau hal satu lorong? Hurmm. Pelik-pelik.!!
I tau mesti ada benda yang die tak puas hati dengan i, THAT'S WHY la die macam tuh. maybe tak boleh tengok orang lebih dari family die? Maybe bagi die, die jela yang ALIM, BAIK, PERFECT dimata semua orang? HUH. Dengan orang macam neh tak boleh nak bagi muka and baik-baik sangat. Depan kita pijak semut pun semut tak mampus. Tapi bila belakang? MACAM-MACAM MENGATA. Tuh ke namanya ALIM? If sembahyang tak tinggal macam mane sekalipun tapi suka mengata hal orang, TADE GUNA JUGAKKAN.!! Jangan ingat diri tuh baik sangat.




*Ingat-ingat la, rumah kate pergi, kubur kate mari*.





Ada ubi ada batas
Jangan ingat i diam-diam neh i tak boleh balas???
OKAY ORANG TUA.!!! Daaaaaa,
Malas nak layan orang macam kau nenek kebayan ":)


"i miss mygirl".!!

Hye, Hallo, Salam ":)

OK la, entry kali neh i nak bagi tau you'll yang i MISS *rindulah* dengan all MYGIRL. Ermmm.!!
sobb.sobb.sobb ":( *Konon sedih la neh*,!! Tapi seriously i memang rindu gila dengan dia orang.
Bila la dapat jumpakan?
Duduk je kat KL *Kuala Lumpur*, tapi susah gila nak berjumpa dengan diaorang neh. Yela masing-masing da bekerjayakan. Datz why susah gila nak berjumpa even rumah dekat-dekat.!! Ermmmm ":(

Bila plan nak keluar beramai-ramai je. ada aje alasan .!!!! Kalau macam tuh sampai bila la dapat berjumpa? Ta paham betul la. Sabarrrrrr jela. Hurmmm. Ape pun *AKU TETAP RINDU KORANG, SAYANG KORANG*.!!!

Hidayah, Me, Merry ":)

Hidayah, Me, Rinie ":)

Me & Nabila ":)

Me & Vicky ":)

Prema, Me, Malathi & Hanim ":)

Me, Merry, Farah & Hidayah

Hidayah, Me, Farah ":)

Me & Vicky ":)

Merry ":) i love youuu.!!

Rinie & Me ":)

Me & Stephanie ":)

Stephanie, Me, Ziela ":)

Errmmmm. i miss all of you. ":) I meant it.!!
Hope dapat jumpa you'll.

Kawan biar beribu, bercinta biar satu.!! Hahhahahaha.
Kawan sampai mati.

Anak ikan kena jala
I LOVE U LA*.!!
HAHAHAHHAAH.

"Adakah saya GEMUK".!?



Hye, Salam


Ermm. Entry kali neh i nak bagi tau you'll "ADAKAH SAYA GEMUK".!!

OK la, bukan apa, cuma nak you'll tau je, adakah saya neh gemuk sangat??? But myboyfie, ta pernah kot complaint about me.!! Heeeeee.~,~ *sayang katanya*.!! Hahahahhahah ":)

Pelik betul la, gemuk salah kurus pun salah. You'll rasa i neh gemuk sangat ke? Honest please.!! Hahahha.
Bukan apalah kan, kurus sangat pun ta cantik. Macam mayat hidup je kurus-kurus neh. Kan2. 
I gemuk pun sebab i senang hati. You'll senang hati ke?  

Nak diet tapi macam ta bley je, bukan sebab ta boleh tgk makanan. Tapi memang diet ke, pergi jog ke, ta makan nasi ke, memang badan i susah nak turun. so nak buat macam mane? Takan nak suruh i ta makan langsung kot? Memang ta arhh kan. Tapi gemuk-gemuk i neh pun tetap Gorgeous you.!! Hhahaha *dengan perasannya*..

Tapi tape, now i tengah berusaha untuk turunkan berat badan and kurus macam Jessica Alba :) Huhuhuh.!! Bape tahun la nak tunggukan if nak bentuk badan macam die?? Ermmm. Sabar jela. Ta lama lagi neh.

Nanti you'll jangan Jealous okay. Hhahahahaha.!! Mmmuahxx. XOXOX.

"New Year 2011".!!

Salam. Selamat pagi, Morning, Kalavanekam, Guten Morgen ":) 

Hahhha.!! Semuanya aku nak sebutkan.!! Heeee ~,~

OK la, TOPICS?? Ermmm..

Aku nak cerita pasal New Year nanti. Ermmm. Bukan apa, aku macam malas la nak celebrate-celebrate neh. BOSAN KOT. Asyik tempat yang same aja. KL3.!! Bukit Bintang, Pavilion. Ermmm.! Tade tempat lain ke nak celebrate?? Ntah apa-apa aje la. ":(

Ermm. OK la, this year aku dengar budak-budak neh nak celebrate kat Melaka.!! Ermmm.. "Melaka again and again". Hahahaha :) Tape la, janji luar dari KL kan. Tapii..........................................!!!!
Aku tatau lagi aku leh pergi or ta? Cozzz aku belum bagi tau family aku lagi nak pergi Melaka, takut diaorang ta bagi je. Ermmm!! Macam mane la neh? Tapi aku da janji dengan budak-budak neh yang aku nak pergi. Aduhhh. DILEMMA nehh. Hope this year punya Newyear aku leh la pergi.!!


Welcome 2011.. ~,~

Hope 2011 will make me HAPPY, AWESOME, GREAT better than 2010

Monday, December 27, 2010

"I LOVE MALAYSIA"- M'sia 3 - I'sia 0 ":)

Hye Malaysia ":) Salammmmm.!! "Jawab jangan ta jawab".Hahahah..

OK la, semalam on the 26/12/2010 adalah perlawanan akhir M'sia and I'sia. *Saingan pertama*.!! Hahahah. poyo gila je.

Bukan apa, just Happy se-sangat sebab M'sia menangkan, walaupun dalam saingan pertama. BANGGA Ouhhh. Tapi tape, kita tunggu jela nanti 29/12/2010 siapa yang akan menang Piala AFF Suzuki 2010. Hahahahah :) Hope M'sia akan menang.

Pe pun saya tetap akan sokong M'sia ":) Oucchhh.!! Penjaga gol M'sia sangat kacak ":) Huhuhuh.!!
*Sambil gedik-gedik*..





I LOVE MALAYSIA ":)

Friday, December 24, 2010

"FOOTBALLER".!!

Hyee.!! Salam :)

OK la, i nak share dengan you'll about myself. Kan ke "SHARING is CARING".!! Heeeee ":)
*Sambil kenyit-kenyit mata*. Tade la gurau je. Ok la serious la.
I nak bagi tau you'll 1 perkara neh.  You'll nak tahu ta yang i neh TER-SANGAT la GILA dengan FOOTBALLER ":) Heeee. GATALkan, tapi memang kenyataan, i nak tipu buat apa.!!

You'll mesti nak tau kan kenapa i terlampau gila dengan footballer.. Sebab i rasa mereka sangat la HOT, SEXY, HANDSOME ":) Auwww.!! I LOIKE...











 Heeeee ":)

"MELAKA again".!!

Hye, salam 1 M'sia ":) Walawehhh.!!

Okay la, ingat lagi dengan post yang ter-dahulu "Melaka".!! Heee, disini i nak share dengan you'll lagi about Melaka, and the title is "Melaka again".!!

You'll nak tahu tak WHY i suka gila dengan Melaka? Sebabbbb.....Setiap kali balik kampung, akan kujejak la Bandaraya Melaka yang TER-SANGAT la Awesome.!! Heeee.. OK la, this time aku ke Melaka bersama cousin TER-SAYANG,
Mr. Ruzairan Ruhaizat aka EG, and his GF, Ms. Nurul Syuhada aka Nurul, and Muhammad Syazwan aka Mamat ":) Memang happening gila la that time, kita orang balik lambat jugak la. berjalan-jalan, menghabiskan minyak kereta. Hahahha :) Tapi tape minyak kereta i payung sikit. Huhuhuh :)

OK la nak cerita neh, masa smpi jea we'll da snap2 picture di tempat-tempat yang cantik. Hahahah :) We'll jalan-jalan ke-sana, ke-mari. Huhuhu :) 1st we'll pergi A-Famosa, bergambar-gambar, then we'll pergi Dataran Pahlawan untuk makan T/Hari, Hahah. Makan apa lagi, da tentu la fastfood MC'DONALD. Sebab ia murah, sedap and kenyang. HEHEHE. :) Macam biasalah makan i kena payung Mamat. Heeee :) Yela dia kan sekolah lagi, kesian la kan. Hhuhuhuh :)
Tapi tape la ta kisah pun sekali-sekala.!!

OK la mesti you'll ta sabarkan nak tgk pic GEDIK-GEDIKS kita orang???
Heeee......

1

2

3

Smileeeeeee.~~


Time neh baru siap, cuba tengok... rambut pun belum sikat. Hhahahaha ":)

Me and Mamat :) Cuba tengok, dua-dua gemuk...
Huhuhuhuh :) Tapi tape yang penting i GORGEOUS.!! Waaahhh..


Heeeee ":)

my Cousin EG & his GF, Nurul ":)

Posing yang ntah apa-apakan.!! Huhuhu..


AKU yang GEMUK.!! Eeeee ":)

Me and my cousin EG ":)

si GEMUK.~,~

Fatin, Mamat, Nurul ":) yang tengah tuh BAJET HOT.!!


WE.!!!

OK la itu aja yang sempat diUPLOAD disini. Heeee ":)
Daadaaa.!! see ya.. Mmuuahxx. XOXOX.