Wednesday, May 30, 2012

"E-Day on 26.05.2012"

Hi.. Assalammualaikum :) 


First of all.. Alhamdullilah and syukur ke hadrat ilahi semuanya berjalan dengan lancar..
Tak lupa juga Terima kasih banyak-banyak yang tak terhingga kepada makcik-makcik, sepupu sepapat, jiran tetangga yang bertungkus lumus menolong kami :) Thanks a lotttttt.. <3

Tatau and tak terkata kalau mereka semua tak membantu kami :)
For your info, my uncle and uncle datang since Thursday lagi untuk tolong kemas-kemas, masak.. EVERYTHING..

Kalau korang nak tahu, sehari sebelum tuh, macam-macam benda yang jadi.. Dengan tak beli sirihnya dengan tak beli kotak kek.. Macam-macam lah.. Tapi Alhamdullilah.. Hari Sabtu tuh dan hari yang sama pukul 11 pagi macam tuh, baru pergi beli sirih.. Nasib lah ada jiran yang baik hati nak tolong pergi beli kan bunga and sirih.. Thanks again :)

Walau apa pon, Alhamdullilah sebab semuanya berjalan dengan lancar.. Amin.. Thanks Ya Allah ":)


The Rombongan's is coming ;) 
*yang tangan masuk pocket tuh la bakal bapa mertua saya*.. 


My rings :) 
Ilovemyrings.. Simple but nice <3 Love it..! 


Our hantarans... Theme purple pink ya :)
Sweet sangat.. Hewhewhew -,-


My fiancee side :) 


Atototototo :) Sweetnyaaaa.. Hahahah.. #Perasan..
Perasaan time nie rasa macam nak terberak, terkencing semua ada.. 
HEHEHE :) 


Konon-konon ayu lah mcam tuh ! Werkss.. 
Heeee -,-"


Dayang-dayang saya.. Hewwwww -,-" 

Sebenarnya banyak lagi gambar.. Cuma malas nak edit je.. Nanti ade masa saya edit ye :) Heww..

Once again.. Thanks to all of you.. I heart you.. Muuahxx :) *bighugs*


p/s : Now I am officially fiance and engaged to Noor Aizat :)


Lots of Love
Fia Aznam Roses

Thursday, May 24, 2012

"Happy Birthday to My Mom".


Hi.. Assalammualaikum :) 


So today is my mom birthday.. Hehe.. 

So I would like to wish ..

HAPPY BIRTHDAY IBU.. MAY ALLAH BLESS U IBU.. 
Me LOVE you SO MUCH! 


I love my mom no matter what we go through, no matter how much we argue, because I know, at the end, she’ll always be there.


Lots of Love
Fia Aznam Roses

Tuesday, May 22, 2012

"Can't Believe It"

Hi.. Assalammualaikum :)


I really-really can't believe it, just 3 days to go! 

Fuh ~~~ 

Nervous menjelma! 

What??? 

Dang~~~


Lots of Love
Fia Aznam Roses

Wednesday, May 16, 2012

"Mixed Feeling in Mind."

Hi.. Assalammualaikum :)


Just 9 days to go to my E-Day..
And now I did know why, all mixed feeling in my mind.. 

Arghh... 

Why ? Why ? Why ?

Dear God, please give me strength enough..
Tetapkan lah hati hambamu ini wahai Ya Allah..

Sometimes I felt that I did a right things? 
Hurmmm ): 

Ya Allah .. 

I'm begging you.. 


p/s : I don't know why I wrote this? Hurmm.. But I just wrote what I want to wrote.. And what in my mind..


Btw, I love my love so much! I meant it.. 


Lots of Love 
Fia Aznam Roses

Tuesday, May 15, 2012

"Movies Marathon"

Hi.. Assalammualaikum :)



Long time no see yaa.. Huh ! 
Sorry readers, stalker and all I've been busy.. Yelaa, aku kan pernah cakap yang bulan 5 adalah bulan busy aku.. Hakhakhak..! Okay itu poyo :) 


So today aku nak shared something about, movies marathon.. 
since I'm not blogging about 2 weeks.. Aku pon rasa macam dah takde hati nak berblogging.. 
Although, I miss this my cute little blog.. Hurmmm ! *Nak merajuk lah.. Boleh tak? Hehehe -,-"


Okay dah lah, mengada sangat pon tak boleh kan.. 
Memandangkan lama dah tak story morry meh nak bagi tahu........................................ 



-Marvel The Avengers- 
For me, movie nie okay-okay lah.. Walaupun ada yang kata cerita nie superb lah ohserm lah.. Bagi aku tade lah sangat.. Sebab slow sangat penceritaan cerita nie! 



-Uncle Usin-
Cerita paling bangang sekali aku pernah tengok kat wayang.. 
Walaupun pelakon-pelakon die popular.. Johan and Zizan, tapi bagi aku macam haram je citer nie.. Oppsie! 



-SAFE-
Bagi aku cerita nie lagi best dari The Avengers tuh.. Walaupun cerita nie tade heroin tapi best ! 



-Berani Punya Budak-
Cerita nie pon best jugak.. Cerita nie alih-alih suara gitew.. Dan dialog dieorang pon best dan macam bangang-bangang je..! Hahah :)



-Nongkrong-
Okay, cerita nie baru je last Saturday aku pergi tengok.. Cerita nie biasa-biasa je la.. Tade lah kelakar mane pon.. Tak macam cerita Hantu K.Limah.. Huh! 

So itu jela aku nak shared kat korang semua sepanjang ketiadaan aku.. Erkk! Wekss!

Tatataaa.. -,-"


p/s : OMG, just 10 days to go ! Hopefully everything will go smooth, good and great.. Amin.. InsyaAllah :)


Lots of Love
Fia Aznam Roses

Wednesday, May 09, 2012

"NERVOUS!"

Seriously I'm so nervous..

Just 2 weeks and 3 days to go! Fuhh.. *Bunyi jantung DupDapDupDap*..

I just hope that everything will be fine and great..

Certain things settled already but certain things still on plan! Hurmm..

Thanks God :)


Lots of Love
Fia Aznam Roses