Wednesday, April 22, 2015

"Firash Arryan di Port Dickson"


Hi Assalammualaikum :) 


Alhamdullilah kami anak beranak sihat walafiat.. Sorry setelah sekian lama menyepi sekarang baru ada masa nak update blog.. 

Sebenarnya dah lama ajak husbang pergi bercuti untuk tahun ni.. Erkkk?? Okay tipu.. Selalu nauu pergi cuti sebenarnya.. Tapi aku teringin nak pergi mandi laut.. Haha.. Tatau kenapa aku suka sangat mandi laut and pool.. So aku memang dah lama ajak dia cuma belum ada masa je.. Ikotkan plan nak pergi Penang.. Tapi katanya jauh and aku kerap jugak pergi Penang tuh.. Huhu..

So last week baru dia bawak aku pergi cuti ke Port Dickson, Hmmm Port Dickson je..Okay lah.. Janji pergi cuti and dapat lah me'releasekn tension' aku ni.. Hukkks.. Tensionlah sangat.. Haha.. 
So untuk short vacay ni.. Aku pergi dengan family aku.. Senanglah pergi dengan family.. Save budget.. Haha.. Semua disponsor.. Hikss :) 

Time ni Firash baru je check in hotel.. So apa-apa pon kena la selfie dulukan.. 
Ikot perangai mama sangat ni.. Suka bergambo.. Huhu :) 

Bonding time father and son.. Mama is jealous now.. 
Sejak-sejak ada anak ni, macam gini la dia.. Sobs :( 
Okay gurau je.. 

Tadi dengan papa, now dengan mama.. Hmmm if dengan mama muka nak sleepy je.. 
Okay Firash.. Mama is fine :( 

Mandi kolam dengan mama.. Seronoknya mama.. Air dia pon tak sejuk sangat.. 

Hmmm mama, dah mandi ni kita lapar and mengantuk pulak.. Hmmm.. 

Anak aku, Firash Arryan belum pernah lagi mandi laut.. So kali ni aku nak ajar dia mandi laut.. Sebab aku tengok ada budak takut mandi laut.. Huhu.. Asyik mandi pool je.. Jomm kita mandi laut.. Mama is excited okay.. 

Look mama, kita rilex jela mandi laut ni.. 
Tak nangis pon.. Huhu.. Okay mama is happy awak tak takut mandi laut sayang :) 

Bagi chance mama and papa pulak bergambo.. Hehe.. 
Fatin pregnant lagi ke? Oppsiee :P 

Okay our family photo in the beach.. 
Aloohhh Firash tanak pandang camera pulakk.. 

Okay sudah-sudah berendam tuh.. Hari nak senja dah.. Perut pon dah krikkk krukk ni.. Jom cari makan.. Huhu.. 

Seharian di Port Dickson.. Rasa cepat sangat masa berjalan.. Esok nak balik dah.. Hehe.. Ada rezeki kita cuti lagi okay.. InshaAllah :) 

Pulang marilah pulang.. Pulang beramai-ramai :)
Kesian Firash.. Dibuli Pak Ngah dia.. Diam plak tuh pakai macam ni.. Hehe.. 

Okay sekian.. As'salam..

Till then,
Love, 
Fia Aznam Roses