Friday, May 20, 2011

"MAAF, Aku tak baik hari neh".!

Hye, Assalammualaikum :)


Korang dah baca tajuk atas tuh? Dah kan. OK bagus.
Tapi, walau apa pon. SALAM kena bagi. Korang dah jawab salam aku? Haaa? Belum jawab? Wehh, JAWAB lah cepat. Dalam hati pon tape. HUH.! Korang tengok? Langsi tak aku? Huh, langsi sangat pon tak boleh. Kalau korang nak tau, sekarang neh MOOD aku tak menentu.

And, aku sendiri tatau apa kena dengan aku neh. MENGGELABAH tak tentu pasal. Korang nak tau tak, aku sekarang neh tengah TENSION TAHAP CIPAN NAK BERANAK.!! Dah la, aku mengantok giler BABI..... HUH.!!
1 hal yang aku bengang. TIME KERJA PON BANGON AWAL, TIME TAK KERJA *maksud aku time cuti lah* PON KENA BANGON AWAL.! DAMN.....
Part tuh aku tak boleh terima okay. Seriously, aku sakit hati. Dah lama aku tak tidur nyenyak. HUH.

WEHH, Tolong lah bagi aku tidur puas-puas dulu. GRRR. Korang mesti nak tau apa hal dengan aku hari neh. Nak kata meroyan, tak kot. SEBAB. Aku belom beranak lagi. HAHA. Ohh, tak kelakar. Okay Dah. Jangan nak gelak sangatlah. *HUH lagi.
Korang nak tahu tak, kenapa dengan aku hari neh? Nak tahu tak? Ohh mesti nak kan. Kalau tanak pon aku peduli apa. Aku nak bagi tahu jugak. HAHA.!!

Sebenarnyaaa.............
Sekarang neh aku malas lah nak buat baik dengan orang. Sebab bila aku buat baik dengan orang, orang buat TAIK dengan aku. HUH. Wehh, kau ingat kau sape? Huh. Tak heran de aku dengan kau.
And lagi 1, Kau jangan nak sibuk-sibuk lah hal aku. Kau ingat aku suka ke? Haa? Busybody sangat pon tak boleh. Bile aku jujur dengan kau. Macam neh lah perangai kau. Nak buat muka lah nak touching-touching pulak. HUH.

Weeh, aku tade masa lah nak jaga-jaga hati orang neh. Kau tau tak. Dulu time aku baik pernah kau jaga hati aku? Haaa.!! Bagi kau, mesti kau rasa ade kan. Tapi bagi aku? HUH. Kau paham-paham sendiri lah.

And, lagi 1 aku tatau malam tadi nape aku mimpi kau......
Aku mimpi apa yang kau buat dekat aku. OHH. DAMN. Tak boleh lupa la wehh. Betol aku cakap.





p/s : GOOD GIRL GO BAD :) Buat baik sangat pon tak boleh kan. HURMM. Sekian. LOL


Love,
Fia Aznam Roses

Monday, May 16, 2011

"Fast Five".

Hye. Assalammualaikum :)

Ohh. Rindunyaaa dengan blog 'jambu' saya.. Setelah seminggu tak sentuh dia. Rindu sesangat okay. Hari tuh bukak, tapi something wrong with this blog agaknya. So, tak boleh la nak luah-kan perasaan. Sob..Sob..Sob.. :(
Haha. Itu gediks nama-nya okay. Heee -,-

Okay-lah, semalam I pergi tengok wayang tau kawan-kawan. Heee. Sumpah best sangat semalam. Huhuhu.
Apa yang best? Heee. Macam neh, sebenarnyaaa on Saturday hari tuh, memang plan nak pergi tengok wayang. Tapi..................... MALANG-NYAA, Ramai nak mati orang. So, ta dapat lah tengok. Sedih betol. Huhuh.

Okay dah, jangan nak sedih sangat lah kan. Hehe -,-
Hari Sabtu hari tuh, KAMI pergi Wangsawalk je. Apa kes pergi sana? Hurmm. Tade lah kan, asek jalan KL jea. Saya BOSAN okay. Hehehe :) Bosan sebab tempat yang sama je. So, kite-orang pergi lah Wangsawalk, kebetulan belom pernah pergi sana lagi. Heheh.
Pergi dalam 8 orang.

So, di-sebabkan wayang ramai orang. So KAMI decide punya decide lagi pon tatau nak pergi mana dah. Last-last kite-orang pergi KARAOKE tau. Heheh. Okay, secara JUJUR-NYAA, I memang tak pandai nak nyanyi neh. Hehe. Suara tak boleh BLAHH kot. -,-
Tapi....................
BELASAH JE. Hahahhaha :D

Then, semalam kite-orang keluar lagi. Hehe. First pergi wedding my friend dekat BTS *Bandar Tasik Selatan*. After that, baru pergi tengok wayang. Tapi kat Leisure Mall jela. Haha. Itu pon ramai nak mati orang. Dapat pon seat depan. Grr.!! Sakit tengkok okay.
Kite-orang tengok FAST-FIVE :) Seriously movie tuh ter-sangat lah BEST.

Thanks to Sangak, Wani, Ayen, Amir, Acab, Kurik and Bonzai. Hehehe :)




p/s : Esok cuti ................... Ahhh. Sumpah sangat mengantok hari neh.


Love
Fia Aznam Roses

Monday, May 09, 2011

"Happy Mother's Day".

Hye, Assalammualaikum :)




First of all, Happy Mother's Day to all MOM out there. Heee -,-

I know, I late fer the wish. BUT..
It's okay. For me, everyday, every times are Mother's Day :) Heeee.

So, to my mom, Rohani Bt Hj. Md Amin.
Happy Mother's Day Ibu :)

I LOVE YOU. No matter what happen.
You always in my heart.


Love,
Fia Aznam Roses