Friday, May 20, 2011

"MAAF, Aku tak baik hari neh".!

Hye, Assalammualaikum :)


Korang dah baca tajuk atas tuh? Dah kan. OK bagus.
Tapi, walau apa pon. SALAM kena bagi. Korang dah jawab salam aku? Haaa? Belum jawab? Wehh, JAWAB lah cepat. Dalam hati pon tape. HUH.! Korang tengok? Langsi tak aku? Huh, langsi sangat pon tak boleh. Kalau korang nak tau, sekarang neh MOOD aku tak menentu.

And, aku sendiri tatau apa kena dengan aku neh. MENGGELABAH tak tentu pasal. Korang nak tau tak, aku sekarang neh tengah TENSION TAHAP CIPAN NAK BERANAK.!! Dah la, aku mengantok giler BABI..... HUH.!!
1 hal yang aku bengang. TIME KERJA PON BANGON AWAL, TIME TAK KERJA *maksud aku time cuti lah* PON KENA BANGON AWAL.! DAMN.....
Part tuh aku tak boleh terima okay. Seriously, aku sakit hati. Dah lama aku tak tidur nyenyak. HUH.

WEHH, Tolong lah bagi aku tidur puas-puas dulu. GRRR. Korang mesti nak tau apa hal dengan aku hari neh. Nak kata meroyan, tak kot. SEBAB. Aku belom beranak lagi. HAHA. Ohh, tak kelakar. Okay Dah. Jangan nak gelak sangatlah. *HUH lagi.
Korang nak tahu tak, kenapa dengan aku hari neh? Nak tahu tak? Ohh mesti nak kan. Kalau tanak pon aku peduli apa. Aku nak bagi tahu jugak. HAHA.!!

Sebenarnyaaa.............
Sekarang neh aku malas lah nak buat baik dengan orang. Sebab bila aku buat baik dengan orang, orang buat TAIK dengan aku. HUH. Wehh, kau ingat kau sape? Huh. Tak heran de aku dengan kau.
And lagi 1, Kau jangan nak sibuk-sibuk lah hal aku. Kau ingat aku suka ke? Haa? Busybody sangat pon tak boleh. Bile aku jujur dengan kau. Macam neh lah perangai kau. Nak buat muka lah nak touching-touching pulak. HUH.

Weeh, aku tade masa lah nak jaga-jaga hati orang neh. Kau tau tak. Dulu time aku baik pernah kau jaga hati aku? Haaa.!! Bagi kau, mesti kau rasa ade kan. Tapi bagi aku? HUH. Kau paham-paham sendiri lah.

And, lagi 1 aku tatau malam tadi nape aku mimpi kau......
Aku mimpi apa yang kau buat dekat aku. OHH. DAMN. Tak boleh lupa la wehh. Betol aku cakap.





p/s : GOOD GIRL GO BAD :) Buat baik sangat pon tak boleh kan. HURMM. Sekian. LOL


Love,
Fia Aznam Roses

No comments: