Wednesday, May 30, 2012

"E-Day on 26.05.2012"

Hi.. Assalammualaikum :) 


First of all.. Alhamdullilah and syukur ke hadrat ilahi semuanya berjalan dengan lancar..
Tak lupa juga Terima kasih banyak-banyak yang tak terhingga kepada makcik-makcik, sepupu sepapat, jiran tetangga yang bertungkus lumus menolong kami :) Thanks a lotttttt.. <3

Tatau and tak terkata kalau mereka semua tak membantu kami :)
For your info, my uncle and uncle datang since Thursday lagi untuk tolong kemas-kemas, masak.. EVERYTHING..

Kalau korang nak tahu, sehari sebelum tuh, macam-macam benda yang jadi.. Dengan tak beli sirihnya dengan tak beli kotak kek.. Macam-macam lah.. Tapi Alhamdullilah.. Hari Sabtu tuh dan hari yang sama pukul 11 pagi macam tuh, baru pergi beli sirih.. Nasib lah ada jiran yang baik hati nak tolong pergi beli kan bunga and sirih.. Thanks again :)

Walau apa pon, Alhamdullilah sebab semuanya berjalan dengan lancar.. Amin.. Thanks Ya Allah ":)


The Rombongan's is coming ;) 
*yang tangan masuk pocket tuh la bakal bapa mertua saya*.. 


My rings :) 
Ilovemyrings.. Simple but nice <3 Love it..! 


Our hantarans... Theme purple pink ya :)
Sweet sangat.. Hewhewhew -,-


My fiancee side :) 


Atototototo :) Sweetnyaaaa.. Hahahah.. #Perasan..
Perasaan time nie rasa macam nak terberak, terkencing semua ada.. 
HEHEHE :) 


Konon-konon ayu lah mcam tuh ! Werkss.. 
Heeee -,-"


Dayang-dayang saya.. Hewwwww -,-" 

Sebenarnya banyak lagi gambar.. Cuma malas nak edit je.. Nanti ade masa saya edit ye :) Heww..

Once again.. Thanks to all of you.. I heart you.. Muuahxx :) *bighugs*


p/s : Now I am officially fiance and engaged to Noor Aizat :)


Lots of Love
Fia Aznam Roses

No comments: