Tuesday, December 28, 2010

"Kaki Sibuk".!!

Hye Salam.


Ermmm. macam mane nak start ekk? OK la. Entry kali neh i nak cerita sikit dengan you'll about "Seorang yang Kaki Sibuk dengan Hal Rumah Tangga Orang".!! Hahaha. Walaupun i belum kahwin. Tapi die tetap nak sibuk pasal diri aku and myfamily. Tatau la pe yang die dengki sangat. HUH.!! Orang macam neh susah nak tengok orang bahagia. DENGKI kot.


Hurmmm. Cerita die macam neh, adalah seorang MAKCIK TUA, senang citer, die neh jiran i. Sebelah rumah Farah Hasnita. I PUN TAK PAHAM DENGAN DIA TUH. Suka gila nak sibuk-sibuk dengan life orang. Tak boleh tengok orang lebih agaknya. Kalau you'll nak tahu die tuh SUKA MENGEDAP.~,~
If i balik kerja ke or lepak-lepak dengan dengan myfriends dekat depan rumah, mula la nk SIBUK and NGEDAP-NGEDAP i. Macam i neh perompak pulak. TENSION SIOT dengan orang macam neh. 


OK la. then ada 1 story yang i baru dapat tahu, die tuh cerita about me dekat diaorang punya family berbagai. Sampai hal i pun diaorang nk cerita kat sedara-mara. WTH man???
Jealous sangat ke dengan i? Dia cerita about me yang i neh suka pakai seksis-seksis la, suka balik malam-malam la, pe la. WTF nak sibuk hal orang? Heyy, Pikir sikit la, yang you tuh ada anak dara, ada cucu-cucu. Jangan nak sibuk-sibuk jaga tepi spender i.!!!! Sampai i nak kawan dengan siapa pun die nak sibuk. HUH. Ada ke patut die cerita about me keluar dengan ramai laki la, pe la. ADUHHH. Perangai memang macam bongekk.!! Then die boleh cerita pulak kat myBF yang i neh ramai laki. WEHH, KAU SIAPA SAMPAI NAK CAKAP MACAM TUH??


Ke you jealous sebab i neh ramai kawan then you ? Tade siapa pun nak. Wakakaka.!! Pelik sungguh dengan orang tua tuh. Yang peliknya, tak suka keluar rumah pun boleh tau hal satu lorong? Hurmm. Pelik-pelik.!!
I tau mesti ada benda yang die tak puas hati dengan i, THAT'S WHY la die macam tuh. maybe tak boleh tengok orang lebih dari family die? Maybe bagi die, die jela yang ALIM, BAIK, PERFECT dimata semua orang? HUH. Dengan orang macam neh tak boleh nak bagi muka and baik-baik sangat. Depan kita pijak semut pun semut tak mampus. Tapi bila belakang? MACAM-MACAM MENGATA. Tuh ke namanya ALIM? If sembahyang tak tinggal macam mane sekalipun tapi suka mengata hal orang, TADE GUNA JUGAKKAN.!! Jangan ingat diri tuh baik sangat.




*Ingat-ingat la, rumah kate pergi, kubur kate mari*.





Ada ubi ada batas
Jangan ingat i diam-diam neh i tak boleh balas???
OKAY ORANG TUA.!!! Daaaaaa,
Malas nak layan orang macam kau nenek kebayan ":)


No comments: