Tuesday, December 28, 2010

"i miss mygirl".!!

Hye, Hallo, Salam ":)

OK la, entry kali neh i nak bagi tau you'll yang i MISS *rindulah* dengan all MYGIRL. Ermmm.!!
sobb.sobb.sobb ":( *Konon sedih la neh*,!! Tapi seriously i memang rindu gila dengan dia orang.
Bila la dapat jumpakan?
Duduk je kat KL *Kuala Lumpur*, tapi susah gila nak berjumpa dengan diaorang neh. Yela masing-masing da bekerjayakan. Datz why susah gila nak berjumpa even rumah dekat-dekat.!! Ermmmm ":(

Bila plan nak keluar beramai-ramai je. ada aje alasan .!!!! Kalau macam tuh sampai bila la dapat berjumpa? Ta paham betul la. Sabarrrrrr jela. Hurmmm. Ape pun *AKU TETAP RINDU KORANG, SAYANG KORANG*.!!!

Hidayah, Me, Merry ":)

Hidayah, Me, Rinie ":)

Me & Nabila ":)

Me & Vicky ":)

Prema, Me, Malathi & Hanim ":)

Me, Merry, Farah & Hidayah

Hidayah, Me, Farah ":)

Me & Vicky ":)

Merry ":) i love youuu.!!

Rinie & Me ":)

Me & Stephanie ":)

Stephanie, Me, Ziela ":)

Errmmmm. i miss all of you. ":) I meant it.!!
Hope dapat jumpa you'll.

Kawan biar beribu, bercinta biar satu.!! Hahhahahaha.
Kawan sampai mati.

Anak ikan kena jala
I LOVE U LA*.!!
HAHAHAHHAAH.

No comments: