Thursday, December 30, 2010

"Countdown to 2011"

Hye. Salam. :)

Da baca title diatas? "Countdown to 2011".

Ok, Bukan apa. lagi 2hari saja kita nak masuk tahun baru, 2011. So banyak benda la yang akan berubah. Heee. Salah satunya adalah umur? Ermmm. Maka, masuk tahun depan umurku sudah meningkat. Eeee.!! Macam tak puas nak hidup muda. Huhuhu :) Kalau boleh nak sentiasa muda je. Hehehe *melampau la tuh kan*.!!

Nak cerita sikit neh, tahun 2010 adalah tahun yang banyak kenangan manis, pahit, masam semua ada. HAHAH.!! Bukan apalah. You'll mesti nak tahukan pe benda yang manis, pahit, masam and etc.. Hehehe :) OK la nak cerita neh *sambil pikir ayat macam mane nak start*..

Hurmmm.!!

OK, i cerita benda yang pahit-pahit and masam-masam dulu. Huhuh :) ~,~
Tapi i cerita yang mane i ingt la ye.
  • Time kerja kat SRL, kantoi MC dengan Admin Manager, so apalagi kena panggil la dengan Dato'. Huhuh. "Kecut gak arh perut kena masuk bilik Dato'. Tapi i? Heee. Tetap maintain and buat muka cute ala-ala Sizuka. Hahaha. Then kena ceramah la dengan Dato', Lama jugak la kena ceramah.
  • Ermmm. Ada orang dengki dengan mylife. Ada je orang nk mengata-ngata about me. Tak kira dimana jua. Hhahaha.!! *Maybe sebab saya hot tak pun maybe sebab saya gorgeous*, macam shiall je kan.
  • Bila plan nak pergi bercuti mesti je tak jadi. Ada je alasan-alasan yang tak munasabah. Ermmm. Ntah bila la dapat pergi bercuti bersama kawan-kawan neh??
  • Asyik bergaduh-gaduh dengan myBF, ntah bila la nak baik-baik macam dulu-dulu. Huhuh. Ala, macam time baru couple dulu. Hhehehe :)
  • Bila nak sesuatu benda. mesti time tade duit. Huh.! Tension betul. Bila ada duit tanak pulak nak macam-macam. Hehehhe :)
  • Berhenti dari SRL, ishh.ishh.ishh :( Konon sedih la neh. Hehhe. Bukan apa, kerja kat SRL best, cumaaaaaaa............................... ADALAH RAHSIA. Hahhaha.!!
  • Nak amek lesen, till now tak pergi amek. Ntah bila la dapat lesen memandu sendiri. Bila nak pergi amek je, ada je yang tak kena.  
  • Benda yang memalukan, Eeeeeeee. Segannya nak bagi tau. Huhuh. OK la, pernah sekali time balik kerja, kat LRT, *paham-paham jela if kat LRT time balik kerja orangnya macam mane? Ramai gila. Heeee.!! Nak tahu tak, skirt i tersangkut kat pintu yang tolak nak masuk kt LRT tuh *tatau nak panggil benda tuh apa*. Eeeeeeeeeeeeeeeee. Malu gila. Sejak tuh, da jarang pakai skirt. Heheheh :) 
Ermmmmm. apalagi benda@perkara yang memalukan, pahit-pahit, masam-masam :) Da tak ingat la. Nanti kalau ingt bagi tau lagi OK.!!

Now, nak cerita perkara yang Manis-manis pulak. Heeee ~,~
  • Heee, dapat kerja baru, Oil&Gas. Ok la. Gaji pun sedap.!! Huhuh. Bos pun baik. 
  • Bos celebrate birthday kat office, even baru kerja :) Heee. Thanks.!! 
  • Apa yang i nak semuanya dapat, cth - Canon Camera Canon, Handbag, Kasut, Handfone baru. Huhuhu. Banyak la. 
  • Blahhhh dari SRL. HAHAHHA.!! 
  • Ada Shahmail's Family Day. Jumpa sedara-mara. Sangat seronok. Hope akan ada lagi la Family Day.
  • Family Trip to JB, PD, and etc.
  • 31/12/2010 - 02/12/2010, lepak Melaka. Celebrate Newyear kat sane. Heeee :)
Hurmmmmmmmmmmmm.!!! 
Lupa sudahhh. Hhahaha. *Kepala pening neh*... 




"Selamat Datang 2011", Moga tahun neh, akan banyak benda yang baik-baik. Amin. :)

No comments: