Thursday, December 30, 2010

"Girlfriends Saya".

Hye semua, Salam 1Malaysia ":) Dengan happynya. Yela sebab Malaysia menangkan
AFF Piala Suzuki 2010. Heeee.!

OK guys, entry kali neh?? Cuba teka...................... Hahaha. Da tentu-tentu la you'll tau, kan ke TITLE yang nampak dulu. Huhuhuh. *Ahh bergurau pulak*. Ececehh. Bukan apa, saja nak mengeratkan silatuhrrahim antara blogger.!! ~sambil kenyit-kenyit mata~.
Dah jangan nak buat lawak lagi, nak bagi cerita neh about myGF, Ehhh. Bukan lesbo okay, Tau tak apa makne GIRLFRIEND?? Kan ke maksud Girlfriend tuh KAWAN PEREMPUAN.!! Hye you'll neh, suka pikir lain tau. *tak suka, tak suka*.!! Heehehe. Dahh jangan melalut.

Nak cerita neh, about myGirl.


OK, meet mygirls, Nama dia, Siti Mariam Abdullah. But i called her Merry je. Heee.!! Nama glamour kot. Same age, same school, same class :) Semua pun sama la. I kenal dia since we'll kecik lagi sebenarnya. Dia da berpunya okay. So you'll jangan nak ngorat. Nanti i babap kang. Hhuuhuhuh.!! Selalu lepak-lepak dengan dia after balik kerja. Dulu kerja 1 tempat, but now da tak da. Heee. rumah pun dekat-dekat je dengan dia. Kami selalu berborak pasal itu dan ini. Hheheeh. Banyak rahsia i dengan die neh. :) *Soooooooooo, you'll jangan nak korek rahsia i dari dia okay, Watch out.!! Hahaha. 'dengan poyonya'.



OK, this person adalah kakak saya :) But bukan kakak kandung lah, kakak sedara je. Nama dia Shafikah Rusli, or Sha. Memang sangat rapat dengan dia neh. Time kecik-kecik selalu main sama, mandi sama. Hhaahha :) Sekarang neh, jarang jumpa die. Dulu dia duduk dengan saya, but now da ta da. Ermmmm. Agak rindu dengan dia. Selalu jumpa di Pavilion. Hhaaha. Kalau nak tengok wayang free, just sms her.!! Bcoz her BF kerja kat GSC Pavilion. Hahahha.!! Soooo, saving la kan, tak payah nak beli tiket. Hhehehe :) i love you sista.!!



OK, ini pula adalah HOT MAMA :) Heee. Anak da 2 you'll, tapi cuba tengok? Cantik, Gorgeous, Awesome lagi. Her name Nabila Sharul and I called her K.Ila sebab i muda lagi dari dia. Hehehe :) Anak-anak dia sangat la comell. Geram dengan anak-anak dia 'Noah & Zaara'. Dulu we'll 1 office but now tak lagi. But we'll selalu keep it touch each other, berFB, calling-calling. Kami suka berGOSSIP :) Pasti ada je benda yang nak diceritakan. Hari tuh jumpa dia, tengok wayang, lepak-lepak. Then balik ayah dia amek 'Thanks uncle Sharul'. Nanti jumpa lagi ye kak. I miss youuu. :)

OK la you'll. Sebenarnya ramai lagi mygirl yang i nak cerita kat you'll but next time yaaa.!!
See yaa.!! mmuahhxx. XOXOX

~bersambung~


Yang ikhlas lagi teruja :)
Fia Aznam Roses. 

No comments: