Friday, December 24, 2010

"MELAKA again".!!

Hye, salam 1 M'sia ":) Walawehhh.!!

Okay la, ingat lagi dengan post yang ter-dahulu "Melaka".!! Heee, disini i nak share dengan you'll lagi about Melaka, and the title is "Melaka again".!!

You'll nak tahu tak WHY i suka gila dengan Melaka? Sebabbbb.....Setiap kali balik kampung, akan kujejak la Bandaraya Melaka yang TER-SANGAT la Awesome.!! Heeee.. OK la, this time aku ke Melaka bersama cousin TER-SAYANG,
Mr. Ruzairan Ruhaizat aka EG, and his GF, Ms. Nurul Syuhada aka Nurul, and Muhammad Syazwan aka Mamat ":) Memang happening gila la that time, kita orang balik lambat jugak la. berjalan-jalan, menghabiskan minyak kereta. Hahahha :) Tapi tape minyak kereta i payung sikit. Huhuhuh :)

OK la nak cerita neh, masa smpi jea we'll da snap2 picture di tempat-tempat yang cantik. Hahahah :) We'll jalan-jalan ke-sana, ke-mari. Huhuhu :) 1st we'll pergi A-Famosa, bergambar-gambar, then we'll pergi Dataran Pahlawan untuk makan T/Hari, Hahah. Makan apa lagi, da tentu la fastfood MC'DONALD. Sebab ia murah, sedap and kenyang. HEHEHE. :) Macam biasalah makan i kena payung Mamat. Heeee :) Yela dia kan sekolah lagi, kesian la kan. Hhuhuhuh :)
Tapi tape la ta kisah pun sekali-sekala.!!

OK la mesti you'll ta sabarkan nak tgk pic GEDIK-GEDIKS kita orang???
Heeee......

1

2

3

Smileeeeeee.~~


Time neh baru siap, cuba tengok... rambut pun belum sikat. Hhahahaha ":)

Me and Mamat :) Cuba tengok, dua-dua gemuk...
Huhuhuhuh :) Tapi tape yang penting i GORGEOUS.!! Waaahhh..


Heeeee ":)

my Cousin EG & his GF, Nurul ":)

Posing yang ntah apa-apakan.!! Huhuhu..


AKU yang GEMUK.!! Eeeee ":)

Me and my cousin EG ":)

si GEMUK.~,~

Fatin, Mamat, Nurul ":) yang tengah tuh BAJET HOT.!!


WE.!!!

OK la itu aja yang sempat diUPLOAD disini. Heeee ":)
Daadaaa.!! see ya.. Mmuuahxx. XOXOX.

2 comments:

kisahsyu said...

cntek
:))

Fia Aznam said...

Heheh :) Thanks. tapi tengok la siapa model2 nya. HAHAHA.!!