Wednesday, December 29, 2010

It's Me ":)

Hye. Salam :]

OK entry kali neh? Ermmm.!! Da bacakan title di atas? "IT'S ME".!! Bukan apa cuma nak cerita about myself dengan lebih mendalam lagi. Ceewahhh.!! Huhuhu :) Mesti you'll nak tahukan? *Masalahnya ada ke orang nk tahu*. Hahhaa.!! Tapi tape i nak cerita jugak. Heeee ":)

OK la firstly yang i nak bagi tau you'll about myself adalahhhh................................................

  • Fatin Iryani Azni Bte Aznam (dlm I/C la. Hhahahah) *no I/C you'll nk tahu jugak tak??
  • FIA AZNAM *Nama glamour tapi tak glamour mane pun*
  • Pe kena Fatin and Fia? Ermmm. Mesti nak tau kan? Ok la, Fia tuh adalah nama i jugak Fatin Iryani Azni. Soooo, jadi la FIA. Heheheh :)
  • Born in 1989 ":) so that's mean now i'm 21yrs and will gonna 22yrs next year ":)
  • My birthday on 14th of November.
  • Anak sulung dalam family, ada 3 lagi adik-beradik.
  • Sudah bekerja "siap bagi tau tak tahan"..!!
  • Sangat suka dengan cerita-cerita hantu *walaupun kenyataannya i neh penakut*.!! Huhuh. Tapi still nak tgk jugak.  
  • Sangat suka dengan handbag + kasut.!! *Sampai kena marah la dengan mymom coz asek beli je*
  • Suka dengar laju RNB but sometimes if mood jiwang datang, suka dengar lagu yang mendayu-dayu, *makan dalam la kononnya*. Heeee.!
  • Suka tengok perempuan cantik-cantik *bukan lesbo okay. just suka tengok je*.!!
  • Suka tengok lelaki-lekaki hensem. Auww.!!
  • Sangat suka dengan footballer. Aduuuhh. Tangkap cintan ouhh dengan footballer ":) *tapi bukan bermakna i gatal*.!
  • Suka makan yang pedas-pedas, even masak kari pun nak kena pedas. Hhahaha.
  • Sangat suka berFACEBOOK ":) Itu da semestinya la kan.
  • love purple, black, red and apple green ":)
  • i'm taken ":) *Sorry guys*. Hhahahaha..
  • Suka dengan orang yang pandai mengambil hati :)
  • Handfone adalah nyawa yang kedua, if tade handfone rasa macam tak boleh nak hidup je. Hhahaha :)
  • Masih tiada lesen memandu :) *sungguh memalukan*.!! so what??
  • Ermmmm............. apa lagi ekk? Lupa sudah. Hhahaa. OK la, maybe sampai sini jela. If ada lagi akan diceritakan. Daaaaa.!!

 It's Me lorh ":)

Tak berapa nak hooot la. Hahahaha ":)
Ada aku kesah?

Yang ikhlas lagi jujur,
Fia Aznam Roses.

No comments: