Tuesday, January 25, 2011

"Rindu Rambut".!

Hello, Assalammualaikum :)

Pagi semua, pepagi lagi da buka entri pasal rambut neh apa KES??? Okay. Bukan apa, NOW memang tengah tension tengok rambut. Hurmmm :(  Bukan tak bersyukur or what. Cumaaaaaa. TIDAK BERAPA PUAS HATI je dengan rambut yang tak berapa nak LAWA, tak berapa nak LEMBUT, tak berapa nak KEMAS. OKAY. FULLSTOP. *Bengang. Sebab dari tadi ikat rambut asek tak kena jea*. Erghhh. Rasa nak BOTAK pun ada neh. Heeee. Tapi bile dipikir-pikirkan, HARUS KE NAK BOTAK?? Hurmmm. Tak kot. Geli mak nokk. Tengok perempuan Botak. Sebab, macam weird je. Huhuhuh ":D

Sekarang rambut tak berapa nak panjang dan tak berapa nak pendek. Hurmmm. Tatau la bila nak panjang rambut neh. Maybe dah tanak panjang kot rambut neh. Grr.!! I cut myhair dah lama tau. Masuk this year dah 3tahun. Tapi still tak panjang-panjang. Hurmmm :( *Sedih, kecewa, risau.....
Ermmm. Macam mana ekk, nak panjang kat rambut neh? I dengar kalau nak rambut cepat banyak, BERAK banyak kali??? Betul ke? Euwwww.!! Wekkk. Ye2 jea. If banyak Berak, rambut cepat panjang. Ahakss.!! "Tatau la betul ke tak, neh pun i dengar orang yang cakap". Huhuhu :)

OKAY. Meh sini nak kasi tunjuk sikit rambut sebelum potong.....

Okay, neh rambut before potong :) rindu rambut neh. Mmuahxxx :D


Neh rambut after potong :) Rindu jugak rambut neh. Mmuahxx :D


and nak tunjuk rambut sekarang. Tak berapa nak panjang and tak berapa nak pendek. Tapi STILL nampak GORGEOUS okay. Hhahaha :P *Perasan jea. Huhuu :)



GORGEOUS okay :) Ahaksss.!!

Mesti korang meluat-meluat kan. Ahhh, WHAT DO I CARE ? Ngekkk.!! 


Anak apek macam neknak
Aku tampar nak??
Hhahaha.!!


Yang ikhlas lagi keTENSIONan
Fia Aznam Roses.

No comments: