Thursday, February 24, 2011

"HEADER".

Hye. Assalammualaikum :)


Dekat sini tengah kebosanan plus ketensionan. Pasal apa? Apa lagi kalau bukan pasal DUIT. Hurmm. Grrr.~~ Serabutnya kepala hotak neh. Tapi...Tapi... Muka kena MAINTAIN CUN. Huhuhuh :) Disebabkan tengah kebosanan and ketensionan, I yang memang tengah serabut kepala hotak neh, apa lagi buat lah kerja-kerja yang tak berpekdah. *faedah*.!! Hehehhe :)


Mesti korang-korang nak tau kan apalah kerja yang tak berpekdah I buat? Hahahha. Malu lah pulak nak tunjuk. Yela, I neh bukan orang yang berseni sangat, walaupun time sekolah-sekolah dulu belajar amek seni, tapi tangan neh tade lah nak seni sangatkan. Menyirap jea rasa kadang-kadang bila tengok orang punya lagi cantik dari kita. Heeee :) Tapi bukan bermakne I jealous yea. Mmmuahxx ~,~


OK lah, sini lah I nak tunjuk, walaupun I tak berapa pandai nak buat HEADER blog. Heee :) Atleast I mencuba jugak. Tapi sangat suka bila tengok blogger-blogger lain punya header. Cantik jea kan. Contohnya;-


* Hanis Zalikha punya header, simple but nice :)

* Fatin Liyana punya header pun lawa. Comel jea die neh.


Disebabkan I neh tak pandai nak buat header sendiri, so I mencuba lah kan. Haaaa :) Neh lah hasilnya. Huhuhuh :) Choii, maluuuuuuuuuuuu.........


~tadaaaa~



Tengok 'HEADER' pun macam budak-budak sekolah punya je. Hahahhaa :)



Yang neh????? Grrr.!!! Bluekkk ....................



Last-last yang pakai yang neh :) Heeeee.!! Nyampah, Tak lawa pungggg.


Tapi OK lah kan.  I tau I punya header tak lawa macam korang punya. Tape. Nanti I belajar lagi kasi pandai. Hahahha :)
Ok lah you'll. Daaa. Santap lah header-header I neh. Mmauahahahahahah :)

Peaceeee- ^_^


Yang tengah kebosanan
Fia Aznam Roses

No comments: