Thursday, March 24, 2011

"TRUEFITNESS".!

Hye. Assalammualaikum :)


Agak lama jugak lah tak berbloggingkan. Hurmm. Alaaaa, kalau lama tak berblog pon bukan ada orang rindu, bukan ada orang carikan. Hahaha. Yela, blog kita neh mana BEST. Followers pon tak ramai kan. Hurmmmm.!! *merendah diri lah pulak kan*.. Heeeee :D

Sebenarnya bukan tanak berblogging....
Cumaaaa....
Idea tuh ada jea dalam kepala HOTAK neh. Tapi nak menaip neh agak malas sikit lah sekarang. Hurmmm. Tatau lah kenapa. Padahal Computer depan mata jea. Jari-jemari kat keyboard sentiasakan. Kalau weekend memang tak lah nak online kejadah semua tuh. Sebab kat rumah dah tade Berukband, Lappy pon rosak. Haihhh.!!

So. entri kali neh, bukan apa lah kan. Just nak share dengan you'll yang I neh kan dah main gym. Alaaaaa, yang I citer dulu tuh. Heee. Itu pun kalau you'll ingat lah kan. Heeeee :) *perasannnnn, ada ke orang nak ingat entri kau Fatin*? Macam entri kau BEST sangat jea sampai orang nak ingat-ingat. Hahahaha :D

Okay-okay kalau tak ingat tape. Yang ingat tuh TERIMAS yeaaa. Haha. Bukan apa lah kan, I cuma nak bagi tau sejak I join TRUEFITNESS tuh, ada lah jugak perubahan. Hahaha. PERUBAHAN? Apakah perubahan tuh? Cer citer, cer citer. Heeee.!!
Walaupun tak sampai sebulan lagi ada lah jugak perubahan. Heee. Okayokay, mesti you'll nak tau kan, Hurmmm. Malu pulak nak bagi tau kan. Haihh.!!

Hurmmm. BERAT I DAH TURUN OKAY. Wahahahah :) Walaupun tak banyak. Ada lah jugak penurunannya. Hehehe :)
*Berlagaakkkkknyaaaa*.!!!

Okay lah tuh jea yang i nak bagi tahu, Saja nak poyo bagi tau orang yang berat I dah turun. Hahahahhahahhhahahaha *meluatnyaaaaaa*.!!!




Haaa, neh la TRUEFITNESS :) Tapi I join kat Kenanga International.!!
Kalau you'll nak join mari ler. Heheheh :D



First, tak suka main benda neh, sebab bile turun dari benda neh, kepala sikit pusing. Hahaha. But NOW, dah okay dah. Tapi tak lari sangat lah. Jalan jea. Hahahaha :) ONEDAY okay.!!



Haaa yang neh pulak? Hurmm. Belum berkesempatan nak Join class. Hehehe :) Tatau lah bila nak join class neh. Tengok macam happening kan.


Okay lah, jari-jemari yang comel neh dah penat lah nak menaip. Hahaha :)

Luv yaa. XOXO. Sekian, Terima Kasih. :)


Yang berlagak poyo
Fia Aznam Roses

No comments: