Friday, April 29, 2011

"Cameron Highland Sayang".!

Hi. Assalammualaikum :)

Agak ter-lambat ke? Saya nak cerita about last weekend hari tuh? Huhuh. Yup.!! Haha. GILA lah. Pepagi lagi otak dah tak betul. Huhuh.

Okay, hari Isnin hari neh, saya agak letih. Penat, semua ada. COMPLETE. Haihhh. Ikut kan hati, saya malas nak p kerja. Tapi........................
Tak kan nak amek MC or EL pulak kan. Hurmm. Nanti takot lah pulak orang kata apa. Heeee -,-

Mesti ramai yang nak tahu kenapa saya penat kan? Oughh. Ter-harunya. Haha. Perasan.!! Apa-apa pon biar-lah nak perasan ke nak apa ke.! Suka I lah. Heee. Okay-lah, sebenar-nya. Macam neh cerita dia. Hari Sabtu and Ahad hari tu I pergi Cameron Highland :) Auww.!! Awesome lah I tell you. Huhuh :)

Hahaa. Meh sini meh, nenek nak cerita about last weekend hari tuh. ~,~ 

Weekend hari tuh Admin Dept, di-mana tempat I kerja sekarang neh telah buat rombongan Kak Limah ke Cameron Highland. Hahah. Ayat macam karangan budak sekolah kan? Muahhahaha.!! Seriously, sangat BEST even penat sesangat. Tapi kan..............
Kata Cameron sejuk. Tapi pergi hari tuh tak sejuk pon.!! Hahaaaa. Panas lagi adalah. Haihh. Penat jea bawak jacket tebal-tebal. Padahal tade lah sejuk sangat. Biasa je. Heheh :)

Percaya tak cakap I kitaorang buat rombongan Kak Limah ke Cameron? Haha. Sila-lah percaya. Hehe :)



See? Hahah. Kan I cakap Rombongan Kak Limah :) Hahaha.~,~ Padahal tade pon nama Kak Limah kat Admin Dept neh..  Huhuh :D

Kalau you'll nak tahu kita orang hari tuh pergi dalam 7 buah kereta, giler ramai kan. Dalam 30 orang jugak lah. Hehee :)

Sebelum nak pergi hari tuh, kita orang tunggu kat R&R Sungai Buloh. Heee. Haaa, kat situ lah kita orang breakfast, tunggu orang semua. Hehehe -,-



Haaa. Sebelum pergi kena lah Breakfast dulu. Hehe :) Neh kat R&R Sungai Buloh. Makan KFC je. Heeee -,- Masing-masing muka kelaparan. Huhuuhuu. :D



Haa, yang neh.. Apa KES? Haha. Neh makna-nya OVER-EXCITED. Muahahhaa.!! Tapi suka pic neh. COMEL je. Wakakakak -,-





OKAY, Welcome to Cameron Highland. Hahaha :)



Muka kepenatan berjalan nak ke Ladang Teh. Kena Jalan Kaki OKAY.!! Penat siot. TINGGI pulak tuh.



Selamat Datang ke LADANG TEH. Muahahah :) Best tempat neh. HIJAU JE. LOVE <3





Berehat sebentar ber-sama KIT-KAT. Hahaha :)



SHOPPING TIME :) Hhuuh..



HAPPY TIMES FOR OF ALL US :)



Love,
Fia Aznam Roses

No comments: