Wednesday, April 13, 2011

"Fall in Love".!

Hai, Assalammualaikum :)

Selamat pagi bloggers. Rindunya nak berblogging..
Cuma, sejak-sejak akhir neh rasa malas la. Tatau la kenapa. Idea bermacam-macam kat dalam kepala hotak yang lembap neh. Hehe. Ehh-ehh.!! Lembap pulak. Huhu. Salah la, kat kepala hotak yang pandai lagi cergas, cerdik, bijak bistari neh. Hahaa.. *Perasan*. Huhu :)

Sekarang neh semakin menjadi-jadi gatalnya. Hehe. Tatau la kenapa. Maybe, i'm fall in LOVE. Huhu.
But, seriously...
I memang Fall in Love. Heee. Tapi jangan risau okay.!! I bukan fall in love with someone. Cuma, I tetiba rasa cinta dengan barang-barang I.

Contohnya..

- My Baby FL
- My Baby Canon
- My Baby Torch
- My Handbags & Shoes

Seriously, I memang sayang gilerr dengan barang-barang tuh. Sebab...
Barang-barang tuh I beli dengan titik peluh I and bayar dengan duit I sendiri. That's why I sayang gilerr dengan semua tuh.

You'll akan rasa puas bila beli something dengan duit sendiri. Walaupun, ada sesetengah barang mahal nak mati. But, bila beli dengan duit sendiri kita dapat rasa kepuasannya.
Betul tak? Betuk ke tidak? Haha. I nak tanya neh betul ke tak? Heheh. Rileks..
I gurau-gurau je. Haha -,-

Okay la, itu jela kot yang I nak share dengan you'll pagi neh. Hehe.
Jumpa lagi nanti. Sila rindu I yea. Haha.


Anak Pak Abu mintak kaki
Nanti i story-story lagi.
Okay. Hahah. Bye :)


In Love,
Fia Aznam Roses

No comments: