Friday, April 15, 2011

"I-City".!

Hi. Assalammualaikum :)

Halo, Selamat Hari Jumaat. Heeee. Bestnyaaaaa... Dah hari Jumaat. Rasa macam kejap giler masa, hari berlalu kan? Hurmmm.
Hehe. Mentang-mentang lah dah hari Jumaat, semua bersemangat jea nak p kerja. Haha. Termasuk lah Saya.. Yela, esok dah cuti kan. Yeayy.!!! Sukanyaa.. Memandangkan esok Sabtu boleh lah rileks-rileks sikit hari neh. Lagi pon I memang tak banyak kerja. Huhu. Wehh, dah kata pon Receptionist kan. Mana lah nak ada kerja sangat. Setakat angkat-angkat call and layan Client or Guests. Heeee :D

Itu jela kerja I. Hehe. Eh-eh, tapi jangan salah sangka pulak yea. I bukan setakat angkat call tau. Kerja-kerja admin ada jugak yang I buat. Hee. Banyak jugak lah. Tapi, BEST.!! Rileks. Tade lah kerja nak kelam-kabut kan. Huhuh -,-

Okaylah...

Pagi neh nak story sikit lah. And nak flashback balik time p I-City Shah Alam. Haha. Alaa, yang tempat banyak lampu-lampu tuh. Tak tahu lagi ker? Takan lah you'll tak pernah pergi kot. Tipu je tauk. Haha. Okay-okay. Alaaa, I pon baru jea 2 kali pergi. Hehe. Tapi.....................
Sungguh mengecewakan lah.

Korang nak tahu tak, dulu p tak kena bayar.... Sekarang pergi.. Grr.!!!
Semua kena bayar. Ntah pape jea. Dah la lampu-lampu je. Hurmm. Tak best langsung. Nasib baik lah pergi ada orang yang  bayarkan. Haha.

Tapi lepas neh, kalau pergi pon teringin nak masuk rumah salji die. Tengok macam best jea. Hari tuh, pergi ramai nak mampos orang. Tak best pulak kalau ramai-ramai. Hurmm. Apa ekk, nama rumah salji dia? Haha. Lupa pulak. Heeee.
Ohhh yaa..!! SNOWWALK... Heee. Seee? Dengar macam best. Haha.

Yela, nak p cuti luar negara ntah bila la boleh dapat p kan. Hehe. Malaysia bukan nya ada salji. So, p jela kat masuk umah salji. Waaaaaa, nak pergi..
Hehe. GEDIKS. Menyampah. Meluat-luat....!!!

Okay lah, Itu jea la yang cek nak story pada pagi Jumaat yang mulia lagi suci hari neh. Hehe.
Tapi sebelum tuh, cek nak show off sikit lah, time cek p I-CITY hari tuh. Hehe.
Gambor cek bese-bese jea. Tak tip-top pon. Haha.


Nak, HAMBEK KAU....



Haa, neh la lampu-lampunya yang dekat I-CITY.
Cantik tak? Cantik tak? Hehe...



My Lil Brother. Haha. Comel tak? Haha. Memang tak lah kan. Heheh.



Ehh-ehh, die neh lagi. Haha. Comel sangat lah tuh.
Hahaha. KEJAM :)



Haaa, ini la HERO saya. Hehee.
KACAK tak? KACAK KAN.!! Macam setan......



Eeeeeeeeeeeeeee, cute giler babi budak neh kan? Hahaha.
NYAMPAH. Huhu. Muka macam mintak pelempang jea. Hehe :)



It's me? Yup.!! Saya lah neh. Haihhh tak percaya ke?
Sila lah percaya. Saya neh. Heheh. BODOH. Hahaha "___"


Okay lah awak semua. Sampai sini saja lah coretan saya yang macam bangang-bangang tuh. Hehe.

Selamat membaca... Mmuahxx. XOXO.


p/s : Yeay.. Malam neh, MAHARAJA LAWAK. Best kot. Hahah. Umah kau ada ASRTO MUSTIKA? Ada ke? Haha.!! JAHAT GILER....


Love yaa,
Fia Aznam Roses

No comments: