Tuesday, June 28, 2011

"Can't wait - Transformers".

Hye. Assalammualaikum :)




Okay, minggu neh, mesti korang semua tak sabar kan nak tunggu Transfomers 3 'Dark of the Moon'. Yela this Thursday kan. Hehehe. Mesti confirm ramai nak mati orang. Macam tahun sebelum-sebelum neh. Ramai. Sume full. So, sesiapa yang nak tengok filem neh, p lah reserve tiket cepat-cepat. Hahaha ":)


Tapi, for this filem dia tak tampilkan Megan Fox. Sebab Megan Fox dah tak laku. HAHAH. *Jahatnya aku. Heeee :) Sebenarnya produksi filem dah tak sebulu dengan Megan Fox. Tak sebulu sebab apa, tatau lah pulak kan. Sebab aku bukan nya kawan baik dorang. HAHAH.~~
Tapikan, heroin yang baru neh pon lawa jugak. Sexy. Ada iras-iras Megan Fox gak lah. Tapi yang penting, mulut dia sexayy okay, Mak sukaaaaa. Huhuh :)


Sinopsis.~~


BubbleBee Autobots, Rachet, Ironhide, dan Sideswipe yang dipimpin oleh Optimus Prime yang kembali beraksi melawan Decepticons jahat, yang bertekad untuk membalas kekalahan mereka di film Revenge of fallen Transformers 2009.

Pemerintah Amerika selama ini ternyata tak sepenuhnya jujur mengungkapkan apa yang mereka ketahui. Selama bertahun-tahun mereka mencoba mencari tahu tentang keberadaan makhluk hidup lain selain manusia yang menghuni bumi namun mereka tak pernah mengatakan kalau sebenarnya mereka telah memiliki sejumlah bukti.

Apollo 11 adalah bukti kemajuan teknologi luar angkasa Amerika Serikat. Di saat Uni Sovyet saat itu juga sedang berusaha menjadi manusia pertama yang menginjakkan kaki di bulan, Amerika serikat berhasil mendahului dan mendaratkan astronot pertama mereka di permukaan satelit bumi ini. Misi sukses ini menjadi tonggak sejarah awal keberhasilan manusia menjelajahi wilayah di luar bumi yang sebelumnya hanyalah impian belaka.

Sayangnya tak semua dokumentasi tentang pendaratan manusia pertama di bulan ini terungkap. Ternyata, saat mendarat di bulan, para astronot ini menemukan bangkai pesawat luar angkasa lain yang terpaksa mendarat darurat di sana. Masalahnya, bangkai pesawat ini bukan dari bumi. Apakah pesawat ini berasal dari Cybertron? Benarkah mereka sudah mencapai bumi saat itu?(kpl/roc)

film ini akan direlease pada bulan juli 2011 dan pasti akan menjadi filem box office hollywood pada tahun ini.


film transformer dark of the moon dibintangi oleh aktor terkenal Shia LaBeouf (Sam Witwicky), artis cantik Rosie Huntington-Whiteley (Carly), aktor Josh Duhamel (Major William Lennox). film ini diproduksi oleh paramount pictures.

Okay, saya sangat tak sabar nak tengok movie neh......
Ada sesiape nak tengok wayang dengan saya tak? HAHA. JOMMMMMMMM..


Lots of Love
Fia Aznam Roses

No comments: