Thursday, March 01, 2012

"Woww, New Background & New Header".


Hi.. Assalammualaikum :) 


Woot-woot, apa khabar? Sihat kah? Sorry I'm quite busy a past few days.. Haihh.. Jaga recep pon busy okay.. #Damn.. 

Oraite, see my background and header? Is it nice rite.. Hehe.. 
Okay. mak baru changed a new background and header nokk.. Cantik tak cantik tak? Comel kan.. 
Macam I .. Muahahahahhaha.. -,-"

So, many thanks to my babe .. Dia lah yang rajin bebenor tolong tukar background and header blog I.. Kalau I? Memang berkurun lah nak tukarkan.. Tak rajin lah and plus I tak pandai sangat edit-edit nie.. HAHA.. 
Mengongkan? 

If korang rasa nak suruh die tukarkan, silalah.. But, not for FREE lah.. BHAHAHA.. Huluq-huluq lah sikit bak hang..Die bukan saja tahu edit-edit nie.. Die boleh jadi photographer jugak tau.. 

Marilah usha-usha blog die .. Nah Miss Lizzie aka Cik Kecil-kecil cilipadi..
HAHA.. Why kecil-kecil Cilipadi? Sebab orangnya kecik je.. Heheh. Oopsss.. Babe, jangan marah yee :)


p/s : Kau ada ? Hahah ~~


Lots of Love
Fia Aznam Roses

3 comments:

Lizzie Chuckguire said...

hahaha..kecil itu comel hokayhhh? glad u like it babe. thanks for the credit btw. =)

Fia Aznam said...

hahhaha.. harus la comel kn.. hey babe, thanks yaa.. kalau u ta buatkan i.. i rasa blog i mcm tuh je kot.. hehehe :D

Lizzie Chuckguire said...

ur welcome. lagipon i rase bckground ni mmg fit with ur personality. cute and bubbly. hehe