Tuesday, April 10, 2012

"Movie - Street Dance 2."

Hi, Assalammualaikum :) 



Motif gambar? Hikhikhik -,-" 
Saje nak mengedik kejap.. Lallalaaaaa.. 

Hehehe.. *Sila tampar sikit*..

Okay lah, last weekend I've watch movie with Kekasih Hati. We watching 'Street Dance 2', awesome okay citer tuh.. Rasa nak tengok lagi je.. 
Tapi tanak lah sebab nanti nak tengok THE BATTLESHIP.. Heheh :) Mintak Kekasih Hati belanja lagi lah.. HAKHAKHAK.. -,-" 


Synopsis

When top street dancer Ash (Hentschel) is humiliated and laughed off stage by American crew Invincible, he sets off to gather the best dancers from around the world to take them on – with a dance style they weren‘t expecting. With landmark locations, a spectacular fusion of dance styles and an unparalleled vibrancy, the sequel to StreetDance sees our hero fall in love with a beautiful salsa dancer as he discovers the magic, power and passion of dancing for the ultimate global dance off.


Actually, aku suka tengok movies yang ada dance-dance macam nie.. Sebab rasa enjoy je tengok.. Tade lah rasa boring ke apa ke kan.. Hehe :) 

Dah lah, aku malas lah tulis panjang-panjang, sebab sekarang nie kepala tengah pening sesangat..
Maklumlah, kena hujan kan pagi tadi.. HUHUHU ..~



p/s : Menanti hari bahagia.. HAKHAKHAK.. Ya Allah ya Tuhanku, permudahkan lah segala urusanku.. Amin.


Lots of Love
Fia Aznam Roses

2 comments:

adibahrisha said...

Semoga dipermudahkan segalanya ;)

Fia Aznam said...

Amin..