Friday, August 15, 2014

"Bundle of Joy"


Hi Assalammualaikum, 


After 2 months delivered my baby now baru ada masa nak start blogging balik maklumlah time kat rumah memang aku susah nak online ni sebabnya aku online kat phone jeeeee.. Huhu..

Tanak cakap banyak, tulis berjelar-jelar bukan ada orang baca pongg.. Sobs :( 'Blogku sekadar dipinggiran" Haha.. 

So let me introduce my bundle of Joy ;- 

Nahh.. 
My SuperBaby in Training to be a good son for mama and papa.. 
Heee.. InshaAllah.. :) 


Baby Name : Muhammad Firash Arryan 
Date of Birth : 12 June 2014 @ 5.42pm
Place of Birth : Hospital Ampang
Message : Welcome to the world yang penuh pancaroba son, semoga menjadi anak yang baik untuk mama and papa, menjadi anak yang soleh dan Penghafal Al-Quran.. InshaAllah :) 

Love, 
Fia Aznam Roses 


4 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum fatin. alhamdullilah. update juga entri. hehehe comel sangat. nant Firash boleh kawan dengan Adam. hihii.. sheila ingat nak buat satu gathering la. ajak kawan2 blogger yang baru bersalin 1st baby, especially yang masuk dalam bloglist preggymom 2014 sheila hehehhee ~~~

Mila Hilas said...

tahniah..comel sgt baby..bambam

Fia Aznam said...

Sheila : Wassalam awk.. Hehe.. aah kita kat office je blogging.. kalau kt umah tak sbb kita online kt phone lg pon kat umah tade wifi.. hahaa.. buat la awak.. inshaaAllah kita boleh join.. boleh kenal2 dgn blogger lain..

Fia Aznam said...

Mila : TQ awak.. Heheh..