Monday, January 31, 2011

"Aktiviti Hari ini".

Hye, Assalammualaikum dan Salam 1Malaysia :) "Eceeh, dah macam gaya pembaca berita pulak kan". Huhuh :)

Hai, Selamat pagi. :)
Ermm. Tujuan saya menulis entri kali neh. Heee :) Sajaaa..... Hahaha.
Tade la memain jea. Okay la, bukan apa saja nak share and bagi tahu sikit dengan you'll about my activities for today. Yela, nanti for a few days i tak AKAN SENTUH myblog yang comell neh. Huuu. Rindu nanti mama dengan you. Mmuahxx. Walaupun myblog neh tak comel macam you'll punya, tapi i tetap cinta dengan myblog. Ahakss. Nyampah okay. Hehehe :)

Hurmmm. Dah, jangan memain lagi meh nak citer sikit;-

6.00am - Bangun pagi, mandi. 

7.00am - OTW, pergi kerja, BUT hujan, tapi i redahhhh jerrr :) Hahaha. 

8.00am - Pe lagi breakfast la. Heeee.

8.30am - Duduk sambil tengok kerja apa yang belum selesai. Hhuhuh :)

9.00am - Working time :) 

1.00pm - Lunch time bebeh. Heee..

6.00pm - Time to going back. 

Thennnnn 

WATCHING MOVIE with myBuahHati :) 

Hey, THE GREEN HORNET. Can't wait....!!                  


The Green Hornet :)

Cari-cari ikan di pasar
Rasa tak sabar-sabar jea.
HEHEH :)


Yang ikhlas lagi tidak sabar
Fia Aznam Roses.

No comments: