Sunday, January 30, 2011

"Kenapa orang suka Seksa Binatang"?

Hye. Assalammualaikum :)

Hurmm. Dah baca ke title kat atas tuh? Of course la you'll da bacakan. Dah cakap pun title yang nampak dulu. Heeee :) Okay, tajuk entri kali neh macam scary jea kan. Tade la, bukan apa zaman sekarang neh, KENAPA ramai sangat manusia yang suka seksa binatang? Haa? KENAPA? Apa you'll pikir binatang neh, tade perasaan ke? Haaa? Pikir la sikit. Binatang jugak ada perasaan macam kita. Tak kan you'll semua tak bleh pikir? Aihh, geram sungguh dengan orang macam neh, Kalau dapat, aku sekeh-sekeh kepala dia. Hahaha. BONGOKS. Heee :D


Hurrmmm. Tetiba rasa EMO pulak. Heee. I rasa, i macam GARANG jea memalam neh. Ahakss. Tade la, bukan apa, i rasa tetiba jea touching and geram bila tengok BINATANG KENA SEKSA. Serious, BENGANG, bila tengok manusia yang punya akal akal fikiran neh, dengan kejam and tergamaknya seksa or pukul binatang yang tak punya akal fikiran neh? Huhh. Apa orang-orang macam neh, otak dia tak betul or diaorang saja nak seksa binatang? Lepas tuh siap BANGGA and record lagi. 'Huhh' lagi.   Entah la, i pun tak paham, ada jugak orang macam neh. Ermmmm. TAKDE PERASAAN LANGSUNG


Okay, i nak share and cerita sikit neh, walaupun i neh seorang yang takut and geli dengan binatang. Lagi-lagi dengan kucing. Tapi tade la sampai nak seksa or pukul binatang kan. i just GELI. Tapi. seriously yang i memang takut and geli kat kucing. Entah kenapa.! Bila nampak jea kucing i rasa jantung i macam nak gugur. Huhuh :) "Poyo jea". 
Dup.Dap.Dup.Dap jantung i bila nampak kucing. Ahaks. Kalau kat kedai makan, yang ada kucing i mesti tak senang duduk. Heee :) Tapii....................................
yang peliknya, i bela Rabbit. Dengan rabbit tak pulak i takut or geli. Ermmm. PELIK-PELIK. Padahal, bukan sama jea ke? Kan-kan.!! Yela, kucing comel, rabbit pun comel, kucing ada bulu, rabbit pun ada bulu. Ermmm. Ntah la, i tatau kenapa i takut jea dengan kucing. 


Hurmmm. But, bila tengok orang bela kucing macam best jea, cute, geram jea. Nak-nak kucing yang bulu lebat. Alaaa, macam kucing parsi tuh. Heheh. Okay, bukan apa, you'll mesti pelik kan, kenapa i entri i lain macam kali neh? Ermmm. Tade la, i ada tengok 1 video, anjing kena belasah. Macam BODOH + BANGANG. Aihhh. Geram jea rasa. Nanti if ada video tuh, i tunjuk kat you'll okay. BODOH PUNYA MANUSIA. MACAM BANGANG okay. 


p/s : Sayangi la binatang. 


Baik-baik sayang 
Aku sekeh pale tuh kang. 
Hhahaah :) Bodoh. 


Yang ikhlas lagi prihatin 
Fia Aznam Roses

No comments: