Sunday, January 09, 2011

"Bukan Profesional"

Hye, Salam. ":)

Entry? Hheheh. Sebenarnya title diatas, i nak letak "Photographer yang Bukan Profesional",!! Tapi i tukar, sooo jadi la "BUKAN PROFESIONAL".! Huhuh. You'll mesti nak tau kan, kenapa i letak title macam tuh? Heee. nak tau ke tidak? nak ke tidak? Hhahhaa. Macam palat je kan. HUHUH.!!

Okay la, macam neh ceritanya. Aalllaaaa. maluuuuuuu.!!  *sambil tutup muka malu*.!!

Hhuu. Semalam, 08/01/2011, i dengan myBFF, Siti Mariam but i call her Merry, pergi la Tasik Perdana, actually, first plan we'll nak keluar lepak BB ke, pavi ke, tapi bile dipikir-pikirkan, macam BOSAN plak. Ermmm. Yela, KL kan. Tempat yang sama je. BOSAN NAK MATI KOT. Hhahaha ":) *Jahat gila*.!! Soooo, we'll decide la, bincang punya bincang, haha "tapi tade la bincang sangat kot".! HUhuh. Last-last we'll pergi la Tasik Perdana yang awesome, untuk snap-snap picture. Hahaha. Senang citer, photoshoot ala-ala model la. Hhahaha. 

Hahaha. Dala photograhernya bukan seorang yang pro kan. Sooo, pic pun ala-ala kadar je, wawakakak.!! Modelllnyaaa.. Heee, paham-paham jelaaa. Sape lagi kalau bukan i dengan Merry. Huhuh. Dengan perasannya we'll pose ala-ala model pro kot. Huhuh. Malu nak mati time kat sana, yela, dala ramai kott orang yang datang dengan photograher yang PRO. Tapi we'll ???? Hhahaa. Kelakar jeaaa. Eeeeee. Ouchh, maluuuuuuuuu.!! 

Mesti you'll nak tengok kan pic ala-ala model we'll?? Heee. Segan nya.!!


*Akan diupload esok* Promisee.!!


Yang ikhlas lagi keseganan
Fia Aznam Roses


No comments: