Friday, January 07, 2011

"Not in the Mood".

Salam.

Ermmm. Firstly, i wanna say i am not in the mood, but still nak menulis jugak kat blog neh. HUH. Ntah apa-apa ntah je. Ermmm. Bukan apa, just nak share je dengan you'll. I rasa bengang gila sekarang neh, *bengang jela, tade la gila pun*.!! Ermmm. bukan apa, i BENCI gila dengan orang yang kerja tak pernah selesai. Senang citer, kerja wat setengah jalan jela. Lepas tuh tinggal je. Bersepah-sepah. WTH.!!!

Ingat ada orang nak kemas untuk dia agaknya.!! Aduhh, pikirla sikit. Umur makin lama, makin meningkat. Bukannya makin lama, makin muda, perangai tuh biar elok sikit. Dah buat-buat lepas tuh tinggal macam tuh je ke?? HUH. Menyampah sungguh dengan orang macam neh. Ingat orang diam-diam boleh buat sesuka hati la?? Ntah pape ntah je perangai la. 

Kerja, kerja la elok-elok. Jangan nak SELFISH. Bukan kau sorang je kerja kat sini. Kalau da amek barang orang or what, sila letak balik kat mane kau amek yeaa.!! HARAP MAKLUM.!!

I TAK SUKA DENGAN ORANG MACAM TUH.

PANTANG MAK NOKK..!!




Yang ikhlas lagi kemarahan
Fia Aznam Roses

No comments: