Friday, January 07, 2011

"Cerita Semalam".!

Salam ":) Mulakan pagi anda dengan senyuman. HUHUH.!!

Bukan apa, entry kali neh? Ermmm. da bacakan title di atas. "Cerita Semalam".!! Bukan tajuk movie, bukan tajuk drama atau novel, ini adalah cerita kami. Hahahaha. poyo nak mampus.

OK, *dengan seriousnya*. heheh. For the first time in January 2011, baru je masuk tahun baru aku dah amek MC. Hehhee ":) Bukan apa, tak berapa sihat loll. Bukan saja-saja tanak p kerja. Heeee.! Tapi yang peliknya.? Duduk rumah sihat je, tak rasa sakit langsung kot. OKAY je. Hheheh. Apa lagi, terus la sms myBuahHati kan, yang cakap i MC. Kebetulan, die pun cuti. Hahaha. Macam tahu-tahu je kan. Padahal, tak rancang pun.

Apa lagi i pun keluarlah kan. Yela time nak p kerja rase badan sakit-sakit je. Tima duduk rumah hilang semua sakit. So, keluarla. Duduk rumah pun bosan. Hhehehe ":) Then, kiteorang pergi la JJ Balakong, ingat nak p Midvalley. Tapi macam malas pulak. Decide punya decide, pergi la JJ Balakong. Hhuuhu :) Kebetulan BuahHati da dapat gaji pulak. Wauuu. Apaaaa lagiii kan. Hehehe. Dapat ler beli baju and kasut. Thanks sayang ":)  

After da beli barang-barang, p la makan. BuahHati belanja lagi, Hehehe.!! Tapi makan Mc'D je lerr. Tade la makan special-special. Huhuh.!! Lepas makan baru p klinik. hehhe. Klinik dekat dengan area rumah je. Doctor tuh macam tau-tau je yang i datang nak MC. Dia boleh cakap, *Haaa, tak p kerja la neh* Hhehe. Tapi nasib baik la doctor tuh da kenal i kan. So, senang la.

Heeee, itu la "Cerita Semalam",  yang i nak share dengan you'll. Nak tahu ke, tanak ke. Suka hati la. Hhuhuh :)


Yang sedang bahagia
Fia Aznam Roses

No comments: