Wednesday, January 05, 2011

"2011 - NewYear "Melaka, again, again, and again".

Hye. Salam ":)

Ermm. OK, agak lambat untuk menceritakan about Newyear hari tuh. Ermmm, bukan apa, bz sikit la plus malas nak mengupload photo. Sebab paham-paham jela, buat time office hour, kena curi-curikan. Hhehehe :)

Mesti you'll nak tahu kan apa benda yang best and tak best time newyear hari tuh?

Jumaat, 31/12/2010

OK la, i nak cerita neh, i kuar dari rumah around 8pm macam tuh, then tunggu budak-budak neh siap sume la. Dalam pukul 9pm lebih jugak la kiteorang gerak. Time nak gerak time tuh la diorang nak cari barang-barang untuk BBQ. Lupa minyak masak la, lupa sos la. macam-macam hal. Sabar jela. Then, da cari sume barang tuh kiteorang tunggu member lain pulak kat tepi jalan. Agak lama jugak la menunggu. Sampai mengantuk. Hehehe "___". Dala that time perut i tak berapa sedap. Hahahha.!!

Kiteorang sampai dalam pukul 11pm jugak la. *tak berapa nak ingat*, Agak terkejut sebab banglo dia sangat la besar. HAHAHA. Sampai-sampai jea, dieorang *budak laki* terus panaskan pemanggang untuk buat BBQ. Semua macam orang kebuluran. Hahaha ":) I? Hahha. Duduk dalam bilik merehatkan badan. Semua budak laki yang buat. Yang ladies duduk sahaja. Hahaha.!! Bagus betul dieorang tuh. HUHUH ~,~
After dieorang da habis buat BBQ, apalagi makan la kan takan nak tengok je? Tapiiiiiiiiiiiiiiiiiii......you'll nak tau tak?? Ayam dieorang hitam. Hahaha. Ayam hangit. hangus. Tapi tape la, makan jela, da laparkan. Takan tanak makan, membazir nanti. Hhehe. After makan apa lagi, lepak-lepak la. Dala tak tidur. Erghhh. Tension je that time. You'll nak tau tak i tidur pukul berapa? I rasa pukul 9am baru i tidur kut. Dala dieorang nak pergi A.Famosa Waterworld pukul 12.00pm. Erghhh.!!!!

Sabtu, 01/01/2011

OK, sabtu tuh kiteorang pergi A.Famosa Waterworld, but i tak mandi la. Sebab i memang tak minat mandi-mandi neh. Agak membosankan sebab i sorang je tak mandi. So, i duduk jela jaga barang. Ermmm. Dala lapar that time tak makan lagi kot. Da pukul 4pm kot. Hahhaa. After, mandi-manda, kiteorang jejalan la ke Melaka. Hahah. Best but tersangat la letih and ngantuk sebab Jumaat tuh tak tidurkan. Balik je i terus tidur, tak ingat apa da. Heehhee ":) Yang i ingat i bangun pukul 10am kot.

Ahad, 02/02/2011

Pe lagi, balik KL la. nak duduk Melaka berapa lama?? Hahahha.!!! But, kiteorang singgah PD lu. sebab nak drop myfriend. Dia belajar kat PD kan. Then we'll take our lunch kat PD. Makan nasi kukus yang tek berapa nak sedap. Hhehehehehe :) *Dengar owner die, kecik hati*.!!. Sampai KL lepak lagi kat Kelapa Corner, pe lagi. Makan la. Then, baru balik rumah.

Mesti you'll nak tengok pic-pic awesome kiteorang kan? HHAHAHA.!!!


*

*

*









Itu saja pics yang boleh diupload. If nak tengok, tengok ler kat FB yea. Pics mmg banyak. But malas nak upload-upload neh. Hhehehe :)

Sekian.


Yang bahagia
Fia Aznam Roses

No comments: