Friday, January 28, 2011

"Iloveyou Bubu".! Ermmm :(

Hye. Assalammualaikum..


Selamat Pagi. Apa khabar semua? Harap semuanya sihat.

Okay, di pagi Jumaat yang HENING neh. 'Hening ke' boleh la.! Ermmm. Tanggal 28/01/2011. Hurmmm. I sedih seSANGAT, tak boleh nak tahan dah air mata neh dari mengalir. Ecehh. Heee. Hurmmm. 'Sedih lagi' :( Okay nak kasi tahu you'll neh, nak share sikit. MyPet. MyBunny, Mr.Bubu da mati.... Hurrmm. 'Sob..Sob..Sob.. :( I sedih, sampai menangis-nangis. Seriously. Ermmm. I sayang gilerr-gilerr dengan Mr. Bubu. Bubu iloveyou. <3

I beli Bubu tuh since Bubu kecik lagi. Boleh di-kategorikan time tuh Bubu baby lagi la. Heheh. Ermmm. I beli Bubu tahun 2009. Sedih oouhh. Lama da i bela dia, almost 2 years la jugak. So, today Bubu dah tinggal kan kami. "Rasa macam nak menangis pulak", tetiba air mata neh nak keluar. :( Bubuuuuuu <3

Okay, Bubu seekor rabbit yang jinak sangat. Bubu tak pernah gigit or cakar i. Comell pulak tuh kan. Heee. Bubuu <3. Walaupun i keluarkan dia dari sangkar, 'sangkar? Itu bukan untuk burung ke? Ahhh. lantak la. Sama jea. Okay, when i 'keluarkan Bubu dari tempat tuh Bubu tak pernah pun nak lari-lari ke, keluar rumah ke. JINAK okay. Dia lari-lari kat dalam rumah jea. Iloveyou Bubu <3.
Tak boleh nak cakap apa dah, sebab terlampau SEDIH.....

Bubu maafkan i yea, kalau selama neh, i tak jaga u dengan baik. Hurmmm..


I'LL GONNA MISS YOU BUBU <3

I LOVE YOU....!!

Mr. Bubu <3


I LOVE YOU BUBU AND BIEBO :) <3

p/s : Sayangilah binatang. Binatang jugak mempunyai perasaan.

Bubu sangat comel
Bubu sangat jinak
Bubu sangat baik
Bubu sangat bijak


Yang ikhlas lagi dalam keSEDIHan
Fia Aznam Roses

No comments: