Saturday, January 29, 2011

"Happy Saturday All".

Hye.. Assalammualaikum :)


Selamat Hari Sabtu semua yea. Hehehe :) *sambil kegedikan*.


Wauuu. Ini adalah first time mak berBLOGging hari Sabtu, Huhu. Yela sebelum-sebelum neh kan berBLOGging kat Office jea. Heee :P Tapi itu bukan ber-maksud i mengular or curi tulang time kerja yea. Ahakss.! Poyo betul la. Yela, before this kan i tade INTERNET. BERUKBAND tak bayar. BUT, now... Dah ada okay. Soo, boleh la berBLOGging, berFB, berTWITTER kan time-time cuti macam neh. Sukaaanyaa.!! I LOIKE... 

Okay, you'll percaya tak, till now i belum mandi pagi lagi... Hehehe :) Tapi tak busuk okay. Dah GOSOK GIGI, dah BASUH MUKA, cuma BELUM MANDI lagi. Itu jea. Huhu. Tapi jap lagi i mandi la yea. Ahakss. Takan la i tanak mandi. GILA apa. Geli. Hhuhuh :P *sambil kemalasan*.

Okay. Bukan apa, sebenarnya i pun tatau apa yang nak di-update dengan entri-entri terbaru dekat BLOG neh. Yela, dulu bila time tade BLOG sibuk bukak orang punya 'konon jealous la, sebab tade blog kan' BUT, now dah ade. Tanak pulak menge-post entri-entri yang syiook-syiook. Huhuh. Tapi sangat suka baca blog orang sebab macam best, comel jea bila tengok orang punya blog. "Jealous nok". Hhuhuhu :) Tade la. Memain jea. 

Okay, now, i belum ada IDEA. Apa yang i nak buat dengan blog neh. Heee. Biasa lah, manusiakan. Bila Idea tengah ada, tanak pulak nak meng-UPDATE. Bila Idea tade, sibuk pulak nak meng-UPDATE. Huhuhu. Ntah apa-apa aja la. 

Okay sembang banyak pun tak gunakan. Takut lah, nanti you'll bosan ke, nyampah ke dengan Blog i. Yela blog i neh pun FOLLOWER tak ramai, blog pun tak comel. SIMPLE jea. Tak macam blog orang lain kan. Heee :) *sambil merendah diri*.




Okay mari tengok funny video neh :) 

..HAPPY SATURDAY ALL.. 


p/s : Harap hari-hari akan datang membawa sinaran yang BAHAGIA. Ececehh. Nyampah. AMIN....


Anak Pak Abu sakit gigi
Nak pergi pasar la jap lagi.
Huhuhh :)


Mmuahxxx. XOXO. 


Yang ikhlas lagi keseorangan
Fia Aznam Roses.

No comments: