Monday, January 24, 2011

"Perfume-fragrance".!

Hye. Assalammualaikum :)

Selamat Malam. Malam sangat ke? Awal lagi kan. Heee :) Elekk lu. *Gaya-gaya mat rempit. Ahakss*.!! *Pirst time neh berBLOGging malam. Huhuh. Yela baru dapat BERUKBAND kan. Heeee :D Poyo je. Tapi aku kesah apa, Kau ada?? Ada da arh. Tak payah banyak cakap. Sepuk nak? Wakaka. Sabar-sabar jangan nak touching sangat memalam neh. Meh sini i nak  cerita kat you'll, Heee :) cerita apa? Aku lupa dohh. Tadi kemain banyak lagi benda nak tulis, BUT, bila nak start jea lupa semua. Huhuhu. Aikk,  da TUA agaknya neh. Ke banyak makan semut.? Ahakss. Itu tatau la pulak kan. 

Okay dengan entry kali neh, agak-agak KEGEDIKAN sekejap *sekejap jela kan*> Huuhuhu :P, Bukan apa, ingat plan nak beli PERPUME. Sebab perpume mak da habeh nokk. Heeee :) Belum beli-beli lagi. tatau la bile nak beli. Bila time tade DUIT, macam-macam benda je nak beli, but bile da de DUIT, nak keluar kan macam sayang je duit. Rasa membazir gilerr je. Ahaakss :) *Padahal nak suruh BuahHati belikan. Huhuhuh.!! "Sayang boleh belikan i PERPUME tak"?? Heeehee, mesti u bengang kan B, i asek PAU you je. Mmuahhxx. Lap you..!! 

Okay la. hari tuh, i da usha-usha perpume pe yang i nak beli, sebab before this i pakai NINARICCI :) Heeee *siap bagi tau tak tahan*. BUT, now i nak tukar perpume yang lain. Tapi tatau nak beli perpume pe. Rasa macam nak beli DKNY. Ermmmmmmm. Membazir,membazir, Huhuh :) Tak mampu mak nok. Mahal sangat. Ahakass. Selain DKNY, i nak la kan guna NINARICCI yang baru tuh, Wauu. Banyak gilerr choice nokk. Tatau nak beli yang mane satu. Heeee :) TAMAK. 

Ermmm. Ohh, Goshh....







Yang ikhlas lagi Gundah Gulana
Fia Aznam Roses

No comments: