Monday, January 24, 2011

"Weekend".!

Hallu, Assalammualaikum ":)

Hye semua. Selamat hari Isnin :) Hheehe :} So, macam mane dengan Weekend anda? Okay ke? Hope okay-okay aja yea. Okay sebelum nak cerita about entry kali neh, meh sini i nak bg tau you'll about myweekend. Hahaha. Poyo jela. Nak tau ke tidak? Nak ke tidak? Heee :P If tanak tau pun tape. I tak pakse you'll untuk dengar cerita i neh. Sob.Sob.Sob. *sedikit sedih*.!! Huhuhu :)

Okay let me start yea.

Heee. Sabtu hari tuh, myBuahHati kerja pagi. Tapi tape la da die kerja kan. I nak buat macam mane lagi. Takan i nak suruh die amek MC plak. Soo, die kerja la. Tapi i???? Heeee. I pe lagi pergi belajar memandu. Wakakakak.!! Maluuunyaa. Da tua-tua baru nak pergi amek lesen. Ahakss.!! Tapi? Ada aku kesah? Ahh, lantak la kan. Janji i amek. Heeee. Biar la orang nak kata apa pon. Okay you'll tau tak i pergi amek lesen pukul berapa sampai pukul berapa. Seriously, i penat+mengantuk gile that time. Heee. I keluar rumah pukul 8am sampai pukul 4pm. Lama kan? Tension jea rasa. Sabtu tuh, i pergi amek lesen Motor. Huhuh.!!

Okay, after balik dari amek lesen i balik rumah terus siap sebab myBuahHati ajak keluar. Tapi hari tu. I merajuk dengan dia. Cohh, i balik rumah konon buat-buat tidurla. Ahakss.!! Merajuk la konon. Soo, i keluar pun lepas Maghrib. Dia janji nak keluar pukul 4ptg. Tapi....... Dia balik keje pun pukul 6ptg. Huhh. Sooo, after Maghrib apa lagi, i terus la keluar dengan muka masam nya, yela. konon-konon merajukkan. Sebab die datang lambat. Huhuhuh :)
Keluar jea kiteorang terus gerak p Pavilion. Sebab dia da janji nak belanja tengok wayang. Heeee. We'll tengok cerita FASTER. Boleh la citer tuh. Not bad. Hhehhe :) Orang belanja kan. AFTER, tengok wayang we'll pergi makan. Lepak dengan budak-budak Tony Roma's. *Kawan BuahHati.!!
Then, Ahad tuh i pergi amek lesen kereta pulak. Ahaksss.!! Auwwww. "____"




p/s : Masa itu emas :) Huhuhu.!! Hargailah detik, masa dan waktu anda.



yang ikhlas lagi keGEMBIRAan
Fia Aznam Roses

No comments: