Friday, January 21, 2011

"Hangout with mysista".!

Hye. Assalammualaikum. ":)

Hai semua. Heeee :) Apa khabar? Ada sihat? Huhuh. Kalau tak sihat p jumpa doctor yea. Ahakss.! Jangan simpan sakit. BAHAYA. UTAMAKAN KESIHATAN. Eceheee, siap bagi nasihat tak tahan. Huhuhu. OK la kan. Itu tandanya i PRIHATIN. Ahakss. Meh sini i nak story dengan you'll semua. Pasal semalam . Huhuh. *Harus ke? Harus la kot. Alaaa. saja je nak sharing-sharing dengan you'll. Kan sharing is caring. Ahakss.!! Tade la. Bergurau jea. Heeee :D. Macam biasa la. I kan suka bergurau. Hik.Hik.Hik. *sambil kenyit-kenyit mata*.!! Huhuhu.

Okay la. Mari-mari, dekat-dekat, i nak story-story neh. Huhuh. Semalam 20/01/2011 kan cuti Thaipussam, so i dengan ajak la mysis keluar. Sebab, semalam memang bosan giler-giler. Tatau nak buat apa. So ajak la mysis keluar. Kebetulan, DAH GAJI pulak tuh. Tuh yang segera ajak keluar tuh. Huhuhu. Kalau tade gaji. Memang tak keluar la. Hahaha. Duduk rumah macam cacing kepanasan. Hahahahha. :P

So, macam biasa la kan, keluar KL neh, kemana aja?? Huhuh. Biasa la, Pavilion, BB. Itu jela tempat anak-anak muda suka hangout. Heeee :P 'Alamakk. Yang tua-tua tuh, mesti terasa. I means, bukan jela yang muda-muda, yang tua-tua *mak-mak,pakcik-pakcik*, pun suka pergi situ jugak. Heheheh. Jangan marah haaa. :)

I dengan mysis keluar dalam pukul 1 lebih, *haha, tak ingat la, sebab time keluar uma tuh, lupa tengok jam*. Hhuhuh. So, mydad anta we'll kat LRT, sebab kiteorang memang MALAS nak jalan ke LRT tuh, yela tengah hari kan, panas. Cair make-up mak nanti. Hhahahaha :) Tade la memain jea. Kenapa kiteorang malas nak jalan kaki ke LRT, sebab jauh la. Penat nanti, nanti da sampai LRT, berpeluh-peluh. Huhuhu :) *cakap jela, memang malaskan. KAN SENANG*. Heeeee :

OK, back to story, jangan nak melalut-lalut lagi, Heee :) After mydad anta kiteorang kat LRT, kiteorang p buat rambut dulu. Sebab mysis nak gunting rambut. Huhuh. After da siap, baru la gerak p pavi terus. Malas nak singgah-singgah BB. Sebab macam ramai gilerr je kan. Huhuhuh :)
Lepas sampai je pavi pe lagi terus p Vincci, sebab if you'll nak tau, i pergi i pakai selipar mysis, huhuh. BAYANGKAN la, i pakai selipar dia???? Sakit kaki nokk. Heeeee ~,~ Pe lagi p Vincci cari selipar. Da tak tahan kaki sakit giler. GEDIK sangat nak pakai kasut adik, kasut sendiri tanak pakai. Huhuhuh. So, after da beli kasut, terus jumpa myBuahHati, then pe lagi p MAKAN la. Ahakass. Sebab itu perkara wajib. Huhuhu :) Tapi makan KFC jela. Tatau nak makan apa, fastfood jela. *FAST KE???? KFC lembap. Heeee :{ Lepas makan, p la jalan-jalan, usha-usha barang, belikan mysis bedak, kasut. Then koteorang lepak Coffee Bean, 'Heeeee lagi'. Pe lagi lepak kat coffee bean tuh snapping-snapping la kan. Itu kan perkara yang WAJIB@HARUS. Huhuh :___:

OK la, mesti you'll tak sabar-sabarkan nak tengok picture kiteorang. Ahakass.!! Gediknya.......
OK la, mehh i bagi tengok....

1

2

3

Smilee ~,~





Itu la picture yang sempat di-upload. Sebenarnya banyak lagi pic. Cuma tade mood pulak nak upload. Hahahaha. Lagi pun if banyak-banyak, takut you'll jemu pulak kan. Heeee "____"
OK la you''ll jamu la pic kami yang tak menarik neh. Ececehhh ":) Mmmuahxx, XOXO.


p/s : Luangkan masa bersama orang tersayang, *Keluarga, BuahHati, Kawan-kawan* Ingatla, tanpa mereka siapa la kite. Eceehehh. Ahakss. GEDIKS.


Yang ikhlas lagi keGEDIKan
Fia Aznam Roses

No comments: