Wednesday, January 19, 2011

"Perempuan Cantik".!

Hye. Assalammualaikum ":)

Rindu saya tak? Ahakss.!! Perasan jea kan. Sape la yang nak rindu kan i.!! Siapa la saya neh. Huhuhuh :).Gila menggelabah kan. Heeee.. Alaaaa you'll mak nak gurau-gurau sikit pun tak boleh ke? Sedih mak nok. Huhuhuh :D Bukan apa, pepagi yang sejuk neh buat mak gersang jea. Ahakss. *Ahhh, jangan nak pikir yang bukan-bukan pulak*. Mak gurau jea OKAY. Hak.Hak.Hak.!! Tersedak mak.!! Ahhh, sudahhh. Jangan nak melalut-lalut, merapu-rapu lagi. Mari sini, mak nak story morry sikit dengan you'll. Huhuhuh.

You'll da baca ke title mak kat atas tuh? Huhuh. "Perempuan cantik" you'll. Cantik sangat ke? Itu mak tatau la pulak kan. Hehehehe :) Bukan apa la kan. Mak neh memang suka tengok perempuan-perempuan cantik. Sebab, sedap mata memandang. Tapi mak bukan nak menghina perempuan yang tak cantik. You'll jangan salah anggap. Nanti jadi isu pulak. Huhuhuh :) ISU???? Woooii. ingat mak neh apa? reporter, paparazzi? Jangan risau yea. Haaaaa.!! Dolly-dolly kata Aaaaaaaa *iklan golgate*.!! Huhuuhuh.!!

You'll mesti pelikkan kenapa pepagi lagi da de entry Perempuan cantik? Alaaa-ala lesbo gitu. Huuhuh. Happ. Jangan nak pikir bukan-bukan yea. Mak bukan macam tuh, mak da de BuahHati yea. Ahakass.!! Kenapa dengan entry tuh? Siapa la perempuan cantik di mata mak? You'll mesti nak tau kan. Sebenarnya. ramai perempuan-perempuan cantik kat DUNIAWI neh. Mat saleh, Bollywood, Asia, semua cantik-cantik. Tapi cantik luaran aje, tak guna. BETUL TAK? Biar la cantik luaran and dalaman sekali. Baru la betul-betul sedap mata memandang. 

Tettt, you'll mesti nak tau kan siapa la perempuan yang cantik kat mata i? Huhuhu.

1stly mesti la mymom. Huhuhu.!!! *Tapi tade pic la*.! Nanti if ada pic, i upload la yea.

...Next...

Jeng

Jeng

Jeng


Lisa Surihani :)

Kim Kardashian :)

Kim Joong :)

Priyanka Chopra :)

Taylor Swift :) <3

Agnes Monica :)

dan yang paling cantik sekali bagi mak. mesti you'll semua tak percaya. HUHUH :)

1

2

3

Maluuu :P

Its me lorhh :)


OK you'll tuh adalah perempuan cantik dimata i. 

p/s : Hargai la diri anda, kalau bukan anda siapa lagi. Ahakss.!! :)


Yang ikhlas lagi malu-malu
Fia Aznam Roses

No comments: