Tuesday, January 18, 2011

"Handbag".!

Hye, Selamat pagi, and Assalammualaikun.

Ermm. nape entry kali nieh macam neh? Ada apa-apa ke? Ahakss. Now, semakin lama, semakin malas nak menulis kat BLOG neh, Bila nak menulis jea, tetibe jea IDEA semua melayang, terbang tinggi ke langit. Hhahahahah.!!! Poyo nak mampus kan. Huhuhu.

But, Jangan takut, jangan risau. OKAY. Tiada niat untuk mempromote, menjual dan menunjuk-nunjuk. Hhahaha :) POYOYO'OO la kau neh Fatin. Huhuhu.. Tade pe, sebenarnya. Sesaje jea nak menulis dengan ENTRY tuh, sebab blog I kan. Sooo, suka hati i la nak tulis ape pun. Kau kesah apa? Hhahaa.!! Rileks-rileks. Jangan touching-touching pepagi neh. Mulakan pagi anda dengan senyuman. Huhuhu ~,~

OKAY la. Macam nie storynya. Hak.Hak.Hak. *Batuk mak nok*.!! Huhuh. Bukan apa, this month ingat nak menSHOPPING la kan. Tapi, tatau nak beli apa, ingat nak beli ler Handbag. Huhuh. Coz last month da beli kasut. Itu pun BuahHati yang belanja. So, this month nak beli Handbag. Tapiiiiiii, bile dipikir-pikirkan, dikenang-kenangkan, macam membazir la pulak. Sebab, dekat rumah da banyak handbag, sampai tak terpakai la. Heeee :) *Tiada niat untuk menunjuk*.!! OKAY.. Just nak share jea dengan you'll. ":)

Tatau la nak beli apa kan this month, Khamis nie, 20/01/2011, cuti kan sempena Thaipussam. Soo, ingat nak ler ajak mysista keluar. Pergi usha-usha barang kat pavi jap. Hhuhuh :) But, now i'm dilemma nokk. Nak beli handbag.!!! Hari tuh da pergi usha-usha handbag kat ROXY, ZAARA, CHARLES&KEITH, VINCCI, kedai apa lagi, LUPA LARRR. Semuanya lawa belaka. Tatau nak pilih yang mana 1. Huhuhu. Ingat nak suruh BuahHati beli kan 1. 1 lagi i beli sendiri. Ahaaakss.!! Jahatnya mak nokk. Suka 'nau mintak kat BuahHati. Beli ler sendiri. Hahahah :) Biarlah kan da nama pun BuahHati. Huhuhuh :P

Ohh Goshh, Help me, Help me, *sambil berdoa-doa*.!! Huhuhuh.









p/s : I'm a SHOPPAHOLIC ":) Soo What ??


Yang Ikhlas lagi kesabaran
Fia Aznam Roses

No comments: