Monday, February 21, 2011

"Hormatilah Kaum Hawa".

Hye. Assalammualaikum :)

Selamat kembali semua. OK, renggang-renggangkan pipi anda dengan senyuman. Huhuh.
Mentang-mentang lah Isnin? Hurmm. Semua orang pun tak suka dengan Hari Isnin? Kenapakah? Grrr.! Bukan tak suka lah kan. Bagi I, Isnin adalah hari KEMALASAN. Heheheh :) BOSAN okay.  
Tapi apakan daya, terpaksa jugak rajin-rajinkan diri untuk pergi kerja. Heee :) Ooopss. Kerja tuh harus lah kan. Kalau tak kerja? Nak makan apa dik oiii. Huhuh ~,~

Okay, memandangkan Isnin dah kembali, mesti dua (2) hari lepas ada cerita kan. Hurmm. Sebenarnya, tade la nak cerita sangatkan. Tapi tapelah I nak cerita jugak.

I tahu, you'll dah baca tajuk entri kali neh, Bukan apalah, Lelaki-lelaki kat luar sana, please lah HORMATI kaum perempuan yang lemah neh. JANGAN INGAT AWAK tuh lelaki awak boleh buat apa jea dengan perempuan. Grrr.!! Tak boleh terima siott.
LANGSUNG TAK GENTLEMEN. Hurmmm. Ntah lah, tak paham sebenarnya dengan lelaki-lelaki sekarang neh. Nak kata tak bersyukur? Hurmmm.!! Itu no comment. Depend on you. Pikir-pikirkan. Lelaki memerlukan perempuan, perempuan jugak memerlukan lelaki. Jangan nak SELFISH sangat lah kan.

Bila tade perempuan? Kaum-kaum lelaki neh boleh ke hidup? Hurmmm. Mesti tak kan. Kita saling memerlukan. Sooo, Please respect the women around you. Tak kira lah, mak, kakak, adik, makcik-makcik, or kawan-kawan perempuan. PLEASE.!!!!


p/s : Perempuan, Lelaki? Kita saling memerlukan. So, Hormatilah kaum Hawa.



Yang ikhlas lagi kecewa
Fia Aznam Roses


2 comments:

NADIA RAHIMI said...

Isnin? uhh tell me about it!

lelaki ni mostly sangat ego. susah nak jumpa yang okay. tapi bila dah jumpa kena jaga betul-betul. hee :)

Fia Aznam said...

LOLL. hahhaa :) lelaki2 sekarang bnyk yg tak sabar, huhuh :)