Tuesday, February 22, 2011

"Manalah nak CEKAU neh".

Hye. Assalammualaikum :)

Sekarang mood nak berblogging semakin merundum. Hurmm. Kenapalah kan. Sejak akhir-akhir neh, tatau lah kenapa mood asek tak baik jea. Rasa menyampah pun ada kadang-kadang. Grr.! Walaupun IDEA tengah ada kat dalam kepala hotak neh, tapi malas jea rasa hati neh nak menaip. Menyampahnya. Kenapalah. Adoiyaii.!!

Sebenarnya, macam neh lah. Sekarang neh rasa hati macam sedih jea. Macam tak larat jea badan. I need some space. Please.!
Bukan apalah kan, I neh seorang yang tersangat la BOROS. Boros okay. Macam mana lah nak kikis sikap boros neh.! Hurmmm. Tak habis-habis rasanya dengan masalah DUIT. Hari tuh dah saving beberapa ratus lah jugak, tapi di sebabkan sikap boros tuh jugak, keluarkan balik duit tuh. So, now.!! Bila terdesak nak guna duit. Haaa. Mana lah nak cekau neh.

Hurmm. Tadelah kan. Sebenarnya, hari tuh apply Loan kereta. Yela, orang nak beli keretakan. So, now loan dah lulus. Tapi paham-paham lah. Basic yang tak berapa nak tinggi kan. So loan pon tade lah nak dapat banyak. And, yesterday orang Proton call I, AND diaorang bagi tahu myLoan dah lulus. Firstly, memang tersangat lah happy. Happy okay bile dieorang bagi tau loan dah lulus.
BUT, die orang cakap I tak dapat full loan. Yela mybasic tak berapa nak tinggi. So dieorang mintak d/payment 4k.......!! Wauuu.
Mana lah cek nak cekau duit banyak tuh? Hurmmmmm.!! Eeeeee. Tak happynya.

Sekarang neh, tengah mencari duit sebanyak 4K. Waduh-waduh. Gi mana neh.



Eeeee. Kan BEST kalau ade duit banyak cam gini. Heeee :)




Haaa, cer tengok neh, sampai terbeliak bijik mata kalau duit tengah banyak. Hahhah.


Neh i, cer tengok.....



Hahahha. Poket kosong jea. Huhuhuh :) *hanya gambar semata-mata*.


p/s : Bilalah nak jadi orang kaya neh. Huhuhuh :) Poyo. 



Yang ikhlas lagi boros
Fia Aznam Roses

No comments: