Monday, February 28, 2011

"Nana Wedding".

Hye. Assalammualaikum :)


Hallo. Hari neh, hari Isnin. Sooo??? Apa aku kesah kan. Hahaha.
Okay, On Saturday hari tuh, alaaaa 26/02/2010 heee. I pergi lah wedding myfriend. Tapi die boleh dikategorikan sebagai kakak lah. Sebab umur die dah 26 this year. I? Muda lagi okay. Heeee. Cett, perasan. Huhuh :) Dulu dia officemate I, but now kiteorang dah kerja lain-lain.

So, disebabkan dia kawen Sabtu hari tuh, I memang pasti lah nak pergi kan. Yela, orang dah invite, takan tanak pergi pulak. Nanti if I pulaK YANG KAWEN. Dah tentu-tentu akan invite semua. Hahhaa. Cehh. InsyaAllah :)
Okay, masa I pergi wedding dia, I pergi dengan Suraya and Merry myBFF. Huhuhu :) We'll pergi rumah Nana dalam pukul 1pm macam tuh. Then, after sampai rumah dia, kiteorang salam-salam dengan family dia. Lepas tuh, apalagi... Makan lah. Hhahaha. Itu adalah perkara wajib. Heeeee ~,~

After makan, terjumpa lah dengan semua ex-officemate I. Heee. I jumpa dengan Matul, Rinie, K. Syikin, K. Diana, K. Zam, Apit, K. Maria, ramai lagi lah yang I jumpa. Agak rindu jugak lah dengan mereka. Hahhaa. RINDU. Tade lah sangatkan. Hahaha. LOLL :)
Biasa-biasa jea. Sebab, maybe dah lama tak jumpa dengan dieorang. I jadi KEKOK pulak bila dah jumpa. Heee. Rasa macam tak berapa MESRA. BUT, Its okay lah, janji tegur-tegur jugak and borak-borak macam biasa. Heee :)

Dah lah, agak malas nak story panjang-panjang. I nak show off sikit lah pic Nana dengan Husband dia. Pic I akan diupload later. K. Sebab that time, I tak bawak camera. Soo, semuanya camera orang. I sibuk nyelit jea. Hehehhe :)



Neh lah Pengantin Perempuannya. Nana :)
Lawa kan baju pengantin dia. Cantik.......



Haaa. Yang neh lah Husband dia. Ariff :)
Sesuai. SAMA CANTIK SAMA KACAK.... Heeee ~,~


I doakan untuk Sis Nana, semoga kekal ke anak cucu. Dan cepat-cepat lah dapat anak. AMIN.....


p/s : Turn I bile pulak? Hurmmm. Itu no comment. Hhehehe :) TUNGGU...


Yang mengucapkan tahniah
Fia Aznam Roses

No comments: