Monday, February 28, 2011

"Teringin nak makan Tutti Frutti".

Hye. Assalammualaikum :)




Hye. Mesti korang-korang dah tau kan dengan kedai yang satu (1) neh. Hehehhe. Apa nama kedai neh kalau you'll tahu. Hahah. Cer teka, cer teka. Hehehe :) Dah tentu lah you'll tahu.
Nama kedai neh Tutti Frutti Frozen Yogurt. Heeee :) Okay, nape dengan kedai neh? Apa kena mengena kedai neh dengan I? Huhuhu. Tade pe.


Sebenarnya, I teringin giler nak makan kat kedai neh. Hurmmm. Tengok macam interesting jea yogurt-yogurt dia, ice-cream die. Hurmm. Waaaa. Nak makan neh.... PLEASE.!!! Hheheheh :)
Kenapa tetibe jea nak makan benda alah neh? Macam orang mengidam plak an. Hahaha. Tade lah, benda neh kan bagus untuk sesiapa yang nak DIET macam SAYA neh. Wakakakka :)






Seriously, I memang teringin giler nak makan Tutti Frutti neh. Sesapa yang nak belanja. Sile ler. Jangan malu-malu, jangan segan-segan. Heeee :)
Yela, orang nak belanja, takan nak tolak pulak. Heee. Tapi masalahnya ada kE yang nak belanja. Hahaha. Muka tak tahu malu kan.


p/s : Mengidam macam orang mengandung. Heheheh :) Weekk.Weekk. Hhahah :)


Yang ikhlas lagi mengidam
Fia Aznam Roses

No comments: