Friday, March 25, 2011

"I ADORE YOU BABAY".!

Hi, Assalammualaikum :)

I adore you.!! Grrr. Tak boleh tengok you. I rasa macam nak gigit-gigit jea. Hehe. GIGIT? Benda tuh pon tade depan mata, macam mana nak gigit. Huhu -,-
Hurmm. Mesti you'll ingat I neh syiokk sendirikan. Hahaa.!! AND mesti you'll pelik kenapa dengan I neh, macam perempuan gersang pon ada. Hahaha. YEKE? Heee. Memang pon. Wakaakaka :)
Seriously I nak you jugak, walau apa pon yang berlaku. I tak kira............. YOU WILL BE MINE. Walaupun TERSEKSA JIWA RAGA menunggu you. Hurmmm :(
Tapi sampai bila I akan tunggu you. I tau yang I tak mampu nak memiliki you. Goshhhh....... Please..!! I need 'HIM'. Really-really need.!! No matter what..... I fall in LOVE.!!

Haihhhhhh........

Sampai bila lah I nak kena tunggu you ekk? Adakah mengambil masa yang lama, panjang untuk I memiliki you? Hurmmm -,-
I've no IDEA. But, I really-really want it....!! I rasa macam nak GILERR jea tunggu you.




Hurmmmm -,-




You'll mesti tertanya-tanyakan, dengan siapa lah yang I adore sangat neh...
Macam perempuan tak betul jea, Disebabkan "BENDA" neh. Hehe :) BUT, no need to worries k. Tade apa yang BISA menghalang I dari memilikin DIA. Haha.

Dah sudah lah tuh Fatin oiii. ADOREEE sangat pon tak boleh kan. Jangan terlalu mengharap lah. TAMPAR NAK? Heeeee :D

Okay-okay I dah malas nak main TEKA-TEKI lagi.

Sebenarnyaaaa.....................................................................
I nak benda neh..!!! Hehehe :)

*

*

*







Hurmmm.

Agak-agak bila I dapat memiliki you neh???? Maybe mengambil masa yang agak lama jugak kan. Sebab I tak masyukkk.!!!!

Waaaaaaaaaaa.. Sob.Sob.Sob. *sedih neh*. Cepat pujuk...

Tade sesapa ke yang sudi belikan I benda alah neh??? Hahahahhaha. Cettt, perasan.. Sapa lah yang sudikan. Dah Fatin sabar jela, simpan duit tuh. Banyak lagi benda yang berfaedah dari beli handphone kan. Hurmmm. Pikirlah dan Selamat Beramal. Hahahahahhaahhaha :) Bluekkk.!!!

No matter what, I ADORE YOU BB TORCH. Mmmuahxxx.


Love,
Fia Aznam Roses


No comments: