Friday, March 25, 2011

"KENANGAN - RINDU MEREKA", SEKARANG SEMUA DAH BESAR :)

Hai, Assalammualaikum :)


Tengahari Jumaat yang mulia neh, membuat kan I yang duduk seorang diri kat depan neh. Hurmm :) Depan??? Ala dah kata pon Receptionist kan. Duduk depan lah. Haihhh. Ngantuk seh. Heeee -,-
Lagi-lagi baru lepas makan tengahari kan. Haihhh, Sangat-sangat mengantuk lah. Memang hati neh tak sabar jea nak balik. Esok Sabtu. Wauuu. Bahagianya hati neh. Hehehe :) Dah-dah, jangan nak suka sangat yea. Hurmmm.

Okay lah entri kali neh, bukan apa lah kan, tengah duduk seorang diri kat depan neh, tengok-tengok Facebook, tengok Twitter. Tetiba ternampak satu picture..... Hurmmm. Tetiba sayu jea tengok pic tuh. Rindu datang mengcekam dada :) Huhuh `,` *Menggelabah.
Tapi serious okay. Tade gurau-gurau. Memang rindu sesangat dengan mereka.

Nak tahu tak pic apa? Disebabkan hari neh Jumaat, I baik hati. I kasi tunjuk lah. Hahaha....

Nah

1

2

3


Seee ? Cer tengok tuh? Sapa yang tak rindu saat-saat macam neh? Semua orang pon akan rindukan. Now, semua dah besar. Kalau jumpa pon confirm tak kenal. CONFIRM punya lah. Kalau kenal pon, belum tentu bertegur-sapa kan. Hurmmm. Biasalah...... Semua dah brader-brader, sista-sista :) Hurmmm lagi, lagi dan lagi. Heeeee :)
Ntah-ntah ada yang da tunang, dah kahwin or maybe ada yang dah beranak-pinak kot. Ntahlah, aku pon tatau. Sebab, habis jea sekolah rendah semua pon lost contact. Tade sorang pon yang keep in touch..... 

Ntah bila lah dapat jumpa dengan dorang neh. Atleast, buat la Reunion ke kan. Mesti bestkan. Haihhh, bila lah tuh.....................
No comment :(

Okay lah, dah malas nak tulis panjang-panjang neh. Ngantuk. Now, tunggu time nak balik jea. Haihhh, 

Sekian, Terima Kasih la yea. Selamat membaca. Heeeee -,-


Love, Miss this moments
Fia Aznam Roses


2 comments:

Dda Ly said...

haiyoo zaman sekola rendahh...saye pon rindu, ntah memane je la pgi nye kawan² dulu...kan?

meh ke rumah..
~Addina Dania sayangku~
keep in touch ye..♥♥♥

Fia Aznam said...

Dda ly : Hai you.. Tu la you. memang rindu pon zaman sekolah. Haihh :O