Tuesday, March 29, 2011

"PEREMPUAN? SEMUA PON BOLEH".!

Hai, Assalammualaikum ":)


First of all, Selamat Pagi semua.
Dengan mata yang keKUYU-KUYUan, I gagahkan jugak lah diri neh bangun pagi. Grr, yang pada mulanya, agak MALAS jugak lah nak pergi kerja hari neh. Hehe :) Oppsss.!! I bukan malas nak pergi kerja. REPEAT.. I bukan malas nak pergi kerja, just malas nak bangun pagi je. Heeee :) Biasalah, bangun pagi kan ada orang kejut. Kalau bangun sendiri. Hurmmm.!! Memang jawabnyaaaa, LAMBAT lah kan. So, disebabkan orang kejut, kena lah bangun jugak. Hahaha.~,~

Okay, dengan title entri kali neh, saja lah nak cerita sikit, saja nak bagi lelaki-lelaki kat luar sana panas. Haha.!! *Panas sangat ke*.?
Huuhu... Itu no comment lah kan. Sekarang neh, semua perempuan boleh buat apa jea yang lelaki boleh buat. Haaa? Nak berlagak sikit lah...
INGAT LELAKI JEA KE YANG BOLEH BUAT. Ehhh, Hello..... Now, PEREMPUAN PON BOLEH BUAT TAU. Hehehehe :) *Itu lah selalunya ayat-ayat yang keluar kalau perempuan and lelaki bila bergaduh mulut*.!! Hahahaha. Macam budak-budakkan. Hahah. Dulu-dulu time sekolah boleh lah. Now, da tua, umur pun da meningkat. SILA MATANG SIKIT yea :)

Haihhhh......


Love
Fia Aznam Roses

No comments: