Monday, March 07, 2011

"Si Comel and Si Gedik Zaara Mikaila".

Hye. Assalammualaikum :)


Hello Monday. Heee. Setelah off selama dua (2) hari neh, rindu I kat blog yang tak comel neh :) Hehehe. Poyo.

Heeee. Okaylah, now I nak cerita sikit. Semalam Ahad I pergi gym. Huhuh. Maluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Okay tak malu dah. Balik dari gym ingat nak p jalan-jalan kat Pavi jap. Heee, sambil menyelam minum air dik. Itu harus lah. Dah de kat area KL. Takan lah nak terus balik? Ahakss. Memang tak lah kan.

I pergi gym around pukul 1.00pm macam tuh, Hurmm. Pergi naik Public Transport je. Tade license lagi. So, naik public transport lah. Heee. I main gym sampai pukul 4.00pm. Grrr.!! Sangat penat. Kaki badan semua sakit. Hheheheeh.

So, after dah habis main gym, I pergi Pavilion lah. Apa lagi kan. Hurmm. Ingat plan nak shopping sikit lah. Nak usha kasut and handbag. Tapi, tengok semua kedai macam tak menarik je. Hurmm. Macam mane tuh? First tengok kasut kat Vincci. Tak menarik sangat, then tengok kat Charles&Kieth de kasut lawa. Tapi..........................................
Kebetulan duit tak berapa nak cukup kan. Soooo, lupakan jela. Hehehe. *Sedihh.

Hurmm. Okay lah. Lepas tengok handbag and kasut, tatau nak beli apa. Terus pergi Watson. Beli barang keperluan. Hhehehhe :) Lepas beli barang kat Watson, pergi la jenjalan. Heee. Jalan punya jalan punya jalan. Hahhaha. Terjumpa pulak myfriend :) Hye. K.Ila. Why i call her K.Ila? Sebab dia tua lagi dari I. And plus dia dah kahwin. Huhuh. I terjumpa dia kat Pavi dengan Family dia. Heee.

Dengan muka tak malunya, I jalan sekali dengan Family dia. Huhuh. I bukan apa, geram kot dengan anak-anak dia. Anak dia 2 orang. Sepasang you'll. Best je tengok. Hehehe. Tapi yang I geram sekali dengan anak dia yang last. Heee.

Malas nak cakap banyak neh lah pic budak kecik Si Zaara Mikaila.




Si Comel Zaara Mikaila :)



Si Gedik Zaara Mikaila :)


De picture dia dengan I, tapi kat handfone :) Maklum la yea. I tade USB Nokia. Hheheheh. So tak dapat ler nak upload pic kat handfone neh. Nextime lah yea. Huhuhu. ~,~ 


p/s : Bila lah nak ade anak neh kan? Awwww.Kahwin pon belum ada hati nak ada anak kan? Wakakaka :)



Yang ingin punya anak
Fia Aznam Roses

2 comments:

Ili Naquiah said...

comel nya..!



PrettySugar - cakes, cupcakes, cookies

Fia Aznam said...

comel kan. Heee. i geram tgk. rasa macam tak sabar nak ada anak. hehhe :)