Friday, March 04, 2011

"Sambutan Hari Tentera Darat ke-78".

Hye. Assalammualaikum :)


Hye. Selamat Hari Jumaat semua. Dengar jea Hari Jumaat, semua orang pon happy kan. Heee. Termasuklah I. Wauuu. Superb glorious Friday. LOIKE. Hahahah :) 

Semalam I tak update apa-apa entri. Agak-agak ada orang rindu tak? Hhaha. Cett. Perasan. Ada ke yang nak rindu? Bagai pungguk rindukan bulan. Wakaka. Nak bersastera lak kan. Memang tak lah. Heee :) Mari lempang ramai-ramai.
Okay lah. Tadi time nak p kerja lalu lah kat Dataran Merdeka. Perghh. Banyaknya abang askar. Huhuh. Bang Askar nak number phone. Ahaksss.!! Benci, Gatal. Tade gurau jea. Jangan amek serious okay.

Okay, tengok ramai sangat abang askar. Baru teringat Ahad neh ada Sambutan Hari Tentera Darat ke-78. Hhuhuhu :) Dah ke-78 tahun dah kan. Hurmm. Tapi kita semua tak pernah nak bagi respons apa-apa. Cuba kalau party-party kat club? Tak payah invite, sendiri datangkan. Heeee (; *poyo

Setiap tahun tanggal 1 Mac merupakan satu tarikh bersejarah kepada seluruh warga Tentera Darat Malaysia. Bermula dengan penubuhan 1 kompeni percubaan pada 1 Mac 1933 maka kini Tentera Darat berbangga dan terus yakin pada usia 78 tahun untuk terus berbakti kepada Negara tercinta tanpa mengira kepentingan diri.








So. Ahad neh marilah datang beramai-ramai kat Dataran Merdeka yea.


p/s : 1 ANGKATAN Tetap Gagah Tetap Setia.


Yang ikhlas lagi bersemangat
Fia Aznam Roses

No comments: