Wednesday, March 02, 2011

"Seriously Aku Dah Jatuh Cinta".

Hye. Assalammualaikum :)


Okay, entri kali neh agak kelucahan dan ala-ala kegersangan sikit. Wakakakkak. Choiii. Bukan apa, now I memang dah jatuh cinta dengan someone. Grrr. Tergugat iman mak tengok dia nokk. Hhaha. GATAL. Mari lah tampar saya ramai-ramai. Kenapa lah Gatal sangat anak Aznam sorang neh. Huhuhuh :)

Pagi tadi I dah tulis entri pasal I happy kan. So, entri kali neh, adalah kena mengena sikit. Huhuh. Tapi pasal apa? Hhaha. Malu pulak nak cakap. Ahaksss.!! Seriously I gediks. Dahh. Jangan nak gediks sangat lah kan. Heee :) What do i care???
Now, memang dah jatuh hati. And hati dah pun jatuh longkang. Hhahahhah. *macam sakai hutan je*.

Ok. I sebenarnya dah jatuh cinta dengan HERO, filem I AM NUMBER FOUR.... Awwww. Alex Pettyfer. ILOVEYOUSOMUCH. Damn.!!!!!
Kalau you'll nak tahu die neh muda lagi kot. Macam tak percaya jea. Tua lagi I dari die. Hurmmm. He was born on 10th of April, 1990. Muda siottt. Grrr. Wauuu anak ikan mak. Wakakakkakakaka...... <3 

Malas nak cakap banyak nah tengok picture die neh. Tergugat iman nokk.






neh yang mak tak tahan neh. Wkakakakakakakak.



wauuu... anak ikan mak sangat kacak ~,~


Cuba tengok? Agak-agak korang tergoda tak tengok mamat neh? Heee. Ouchhh. Alex Iloveyou. Mmmuahxxx :)


Pen merah pen biru
I love you.


Yang sedang kegatalan
Fia Aznam Roses

No comments: