Wednesday, March 02, 2011

"Sangat Happy", THANK YOU :)

Hye. Assalammualaikum you'lls :)


Apa kehelnya neh yop? Tetiba pulak happy bebenor pagi-pagi buto neh? Wakakakka. MACAM tak boleh blah jea cakap macam tuh. Yelaaa. Nanti belajar lagi macam mane nak cakap orang Nogori neh. Huhuhuh :)

Okay, dahh. FULLSTOP. Jangan nak melalut sangat. Nak bagi tahu neh, yesterday and today, CEWAHHH.. sangat HAPPY. SEBABBBB........
Hahaha. Tertanya-tanya tak korang???? Tanya lah, Tanya lah. Heeee :) Tolong sepak sekali muka neh. Nak memain pulak pepagi neh. Huhuhu. Bukan apa lah you'll I tersangat lah happy. Hurmmm. Tapi jangan lah nak happy sangatkan. Nanti benda lain yang jadi. OKAY dah. Jangan happy sangat yea Fatin....

Nah baca cerita happy I :) Baca jangan tak baca, kalau tanak jangan baca. Hahahha, TAPI membacakan menambahkan ilmu pengetahun. Wkakakaka. Wekkss.!!


Happy 1

Just nak bagi tahu and nak sharing-sharing sikit dengan you'll yang semalam hajat I tercapai nak tengok wayang, Heeee. Mesti you'll nak tahu kan I tengok cerita apa? Heee. Nak tahu tak? Nak ke tak? Hhaha. Ok serious. Kalau you'll baca entri I yang semalam mesti you'll dah tahu yang I tengok cerita apa kan. Heeee :) Semalam I p tengok cerita I AM NUMBER FOUR. Wauuu. Seriously cerita tuh memang sangat BEST and HERO sangat KACAK. I REALLY LOIKE. Awwww.!! GEDIKS. Cerita tuh memang best. Pergi lah tengok you'll. Heee :D


Happy 2

Okay kali neh happy sebab pagi tadi Chelsea dah menang setelah menentang ManCISter United 2-0 OKAY. Hahahahaha. Terimakasih Chelsea keranamu telah membuktikan yang KAMU boleh. Heee :)  To Torres. I rasa ILAPYOU lahhh. Huhuhuh. Gatalll. Nanti I nak date dengan you ye En. Torres. Mmuahxx <3 Tunggu I tau. Waakakakakaka.!! Perasan. Tahun bila lah boleh jumpa dengan Torres neh. Oneday Bebeh :) ilapyouchelsea ♥


Happy 3

Okay kali neh serious, tade niat nak poyo atau nak menunjuk. I nak share jea dengan you'll apa yang I rasa. Hurmmm. You'll tahu tak apa yang I rasa sekarang? Hurmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
Nowww, I rasa nakkkkkkkkk terberak. Wakakaka. Okay, tak funny. I gurau jea. Heeee :) Jangan marah okay.
I happy bukan sebab apa, setelah bersusah payah dengan masalah duit, akhirnya masalah tuh settle jugak. Kalau you'll ingat dengan entri I yang terdahulu, cewahhh, *terdahulu. Pasal masalah kereta yang nak kan downpayment 4K tuh, akhirnya dapat jugak. Dengan bantuan myfamily. So, today katanya kereta I akan keluar. Heeee. Happy sesangat. Thanks family :) Kerana bersusahpayah demi saya. Mmmuahxxx. ♥ So, tunggu jela kereta I keluar. AMIN. Alhamdullilah.!




motif gambar ? Haaaa. Tade motif. Saja nak tunjuk, macam neh lah kalau muka tengah happy.
Huhuhuh :D



dolly-dolly kat EEEEEEEEEEE :) Hahahha ~,~


p/s : Terimakasih Ya Allah :) Kerana telah memurahkan rezekiku. Amin. Alhamdullilah.



Yang sedang berbahagia
Fia Aznam Roses


No comments: