Wednesday, April 06, 2011

"BERANI MATI".!

Hai, Assalammualaikum :)




Morning blogging world..
BERANI MATI? Apakah? Heeee. Adakah I sanggup nak bunuh dir? Ohh, tidak.. TIDAK SAMA SEKALI. Berdosa besar okay bunuh diri neh. Hehehe.
Tapi you'll jangan risau okay, tade apa and tade sape yang kan bunuh diri.

Hehe. Nak GEDIKS sikit pepagi neh. Biasalah, mood pagi neh tak menentu. Kadang-kadang okay, kadang-kadang tak. But, today? Hurmmm. I think my mood okay. Heee :D
KENAPA? Ntah. I pun tatau. Macam semalam memang tak okay, sebab banyak benda kena settle up. Haihhh. Hope today tade la benda yang boleh membuat kan I kelam kabut. Huhuh ~,~
Tapi nak complaint banyak-banyak pon tak boleh kan. Kata pun kerja. Hurmmm. Sabar jela. SABAR yea Cik Fatin yang COMELLLLL. Hehh.!! Ooppss, terperasan pulak. Hahahah.!!


Sebenarnya, I nak kongsi sikit lah..
I tatau lah kenapa sekarang neh mood nak berBLOGGING macam tade jea. Tak macam dulu, kalau dulu 1 hari sampai ber-entri, entri kan. Kalau boleh orang yang follow dah naik muak, jemu nak baca entri I yang bodoh-bodoh tuh. Hehehe. Yela, kalau boleh 1 hari sampai 4-5 entri. Haihhh, TAMAK.. Hehhe. Tapi....
Apa I kesah? Dah kata pon neh blog I kan. I nak tulis banyak kali, nak tulis berjuta-juta ayat pon. Tade orang kesah kan. Hehehe :)


BUT NOW?????
Mana kah perginya mood nak berblogging? Tak kan dah melayang kot mood blogging? Hurmm.. Dulu beria-ia, sibuk sangat nak buat blog. Bila dah buat? Mula-mula jea semangat. Lepas tuh? Haihh. HAMPEHH. Hampeh der. Hehehe.
Tapi stalker blog orang macam best jea. KAN-KAN?
Tengok blog orang best jea. Tapi bila baca blog sendiri. Heeee. Rasa macam kelakar plus macam budak-budak pon ada. Hehehe ;) Kelakar-kelakar..
Huhuhuh :D


Okay lahh, now I nak kembali kan MOOD blogging...
Dear MOOD and BRAIN, please give me some IDEAS... To I wrote in my Cutest BLOG. HEeheheh :)


Okay disebabkan, sejak kebelakangan neh tak berblogging. I nak show off sikit la picture I yang terLATEST. Supaya you'll dapat hilang kan rindu. Wwakakaka :) RASA MACAM NAK PENAMPAR JE KAN.



BERANI MATI.... korang ada ke picture berani mati macam neh? Ada ke? ada ke? Hahaha. Kalau ada BAGUS. -,-


Hahaha. Agak-agak rasa macam lempang tak? Hhehe. Kalau rasa macam nak. Mari larrr. DIPERSILAKAN. Huhuhu.. I pulak naik meNYAMPAH tengok pic neh. Heeeee :) MULUT TUH? Haihhh. Main peranan tuh.

Okay lah, malas nak cerita panjang-panjang. Bukan ada orang baca pon blog I yang tak comel neh. Hehehe :) *Kecik hati sudah*...

Luv yaaa.

Fia Aznam Roses

No comments: