Friday, April 08, 2011

"Jumaat yang Mulia" :)

Hai, Assalammualaikum ":)


Selamat Pagi and Selamat Hari Jumaat yang mulia lagi hujan renyai-renyai bagaikan mutiara. Heeee :) Haihhh, sudah jangan nak melalut-lalut sangat pepagi buta neh. Hurmmm..
Hari neh, pergi kerja naik LRT. Grrr. Serious, tak suka plus menyampah. Haha. Sebab? Alaaa, macam lah you'll tak paham kan. Sebab ramai giler orang and hari neh hujan. Da lah tak bawak payung. Nak tanak kena redah jugak.!! Hurmmm..
Baru hari neh naik LRT da kecoh kan, orang lain naik LRT hari-hari tade merungut pon. OKAY, FINE...
Sebenarnya, kenapa hari neh naik LRT?? Nak tahu?? Hurmm. Okay-okay saya cerita. Heheheh :) *macam la ada orang nak baca and amek tahu kan*.. Heeee. Perasanyaaa saya..!!

Okay lah, normally pergi kerja mydad yang hantarkan. Sebab tuh lah muka bangga je datang awal and tak penat, duit pon saving. Heeee.. Tapi not for today, mydad tak dapat nak hantar, sebab dia nak p Kelantan. Kenapa nak p Kelantan? Hurmm. Tapi bukan mydad sorang jela yang pergi. Ramai jugak. Semua family belah mydad yang pergi. Hurmmm.

Okay lah, I nak pergi makan lah. Malas nak tulis panjang-panjang. Heheheh :)

Mmuahxxxx.


p/s : Semoga mereka semua, Selamat sampai and Selamat Pulang. Amin.


Love,
Fia Aznam Roses

No comments: