Monday, April 18, 2011

"Isnin Kembali".!

Hai, Assalammualaikum :)

Holla Miamor. Haha. Selamat Pagi Bloggers.
Macam biasa, pepagi lagi dah ber-ONLINE. ber-CHATTING, dan bermacam-macam BER lagi lah. Hehe. Nie pon online, ber-blog sume kat office. Ohh. Sedihnyaaa. Tak terkata. Haha.!!
Al-maklum lah, di-rumah tade tenet dah. BERUKBAND pon dah tade, Lappy pon tade. Sob,sob,sob... :( Haha. SEDIH TAK? SEDIH TAK? SEDIH KAN. Hehe -,-

Di-sebabkan Isnin dah kembali, I nak cerita sikit lah about weekend hari tuh. Haha. Tapi I punya weekend tade lah macam you'll punya weekend yang awesome tuh. Haha.
I punya this weekend biasa jea. Heee :)

Okay lah, That Saturday hari tuh, I tade p memane, just relax jea dekat rumah. Haha. Senang citer, makan tidur, makan tidur jela kerja I. Haha. GILA PEMALAS KAN.!!
Heee :) 1 kerja pon I tak buat. Sebab......
I memang tak suka buat kerja rumah. Haha. Kalau I suka pon, ikut MOOD. Kalau mood tengah rajin, 1 rumah nak di-kemasnya. Kalau mood tengah malas. Haaa, memang tak lah I nak buat semua tuh kan. ~,~

But, Semalam... Semalam tuh hari apa ekk? Tak ingat lah I. Boleh tolong bagi tahu tak semalam hari apa? Betul-betul tak ingat neh. Haha. Mesti bengang kan. Hari pon dah tak ingat. Hehe. AL-MAKLUMLAH, dah tua kan. Heee :) Okay lah, I gurau je.
Semalam kan hari Ahad. Alahaiii, korang neh..
Takan itu pon tak ingat. Hahaaa. Babap kang. Huhuuu -,-
GEDIKS.. Meluat-luat aku. Heeeee :)

Heee. I nak bagi tau neh, cepat lah sambung baca. Hehe. Semalam I pergi gym. For me, semalam pergi gym is the best. Haha... Sebab.........
Mesti nak tau kan. Kenapa semalam pergi gym best? Haha. Haaa, neh yang nak citer neh.
Semalam best sebab main BOXING. Wauuu. Sangat awesome lah i tell you. Best kot.
Tak pernah-pernah main boxing. Baru semalam dapat main. Best nyaaaa.

Tapi time first nak main tuh rasa macam bodoh-bodoh jea. Sebab, yela I kan tak pernah ber-boxing langsung. Tengok diri sendiri kat cermin, macam hodoh giler diri. Hahahahah.!!
Seriously, BURUK. Dah macam BERUK. Wakakak :)
Tapi lama-lama, Ahhh lantak lah. Boxing kot. Takan lah time boxing pon nak kena VOGUE kan. Wakaaaaaa. -,-
Memang tak lah. Hahaha.!! Tapi best lah. Rasa macam nak main lagi. Kalau tengah marah main CONFIRM........
Memang best. Tumbuk sekuat hati lah jawab nya. Haha :)



Haaa. this pic baru nak keluar umah. BUT, Before that kena lah bergambar dulu kan. Haha.
Itu penting okay. Haha :) Parah dah neh. Hehehe....
Tapi sayang lah, pic neh dah comel. Heeee, tapi gambar die macam ber-bijik-bijik jea. Haha. Nampak muka pon gelap. Haha... -,- COMEL KE MASALAH NYA? Haha. Tak kan? I tau tuh. Hurmmm :( Wekksss..




Comel tak kalau ber-boxing macam neh? Hahaha.!!!
Euwwww...


Okay lah, awak semua.. Dah nak pukul 9.00 pagi da neh. Haha. Kerja pon dah nak start kan. Heee :)
Nanti I story-story lagi k. Muahahaha -,-


p/s : Jangan main giler dengan kakak lepas neh. Haha. Sebab Kakak dah ada tali pinggang hitam. Wakakakakak :) *Tumbuk pun ntah apa-apa*.!! Kan-kan... :D


Love,
Fia Aznam Roses

No comments: